Dévai Balázs és Kardos Róbert február 14-én a Jászai Klubszínpadán

A Jászai arcai - III. kép — Dévai Balázs és Kardos Róbert február 14-én a Jászai Klubszínpadán

A Jászai Mari Színház weboldalán évek óta olvashatók azok az interjúk, melyek a „Hónap arca”, illetve a 25. évadban „A Jászai arca” címen színházunk művészeit mutatják be vagy ismertetik meg még jobban nézőinkkel. A jubileumi évad és a Jászai Mari Színház első társulatának megalakulása alkalmából úgy gondoltuk, „A Jászai arcai” címmel beszélgetéssorozatot indítunk, melyre sok szeretettel várjuk nézőinket!

Ajánljuk ezt a beszélgetéssorozatot mindazoknak, akik nem csak színpadi szerepeikben kíváncsiak a Jászai Mari Színház társulatának tagjaira. Töltsenek el egy kellemes órát művészeink társaságában, legyenek részesei egy egy olyan beszélgetésnek, ahol életükről, pályájukról, szerepeikről mesélnek „A Jászai arcai”! A beszélgetőtárs Illyés Roland.

„A Jászai arcai” sorozat III. képében Dévai Balázzsal és Kardos Róberttel találkozhatnak az érdeklődők február 14-én 17 órakor a Jászai Klubszínpadán A tribádok éjszakája előadását megelőzően.
Kérjük, ne felejtsék el, hogy a beszélgetés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a Jászai Mari Színház szervezési osztályán, illetve jegypénztárában a beszélgetést megelőző nap 16 óráig lehet.

Nagyon sok szeretettel várjuk Önöket a Jászai Mari Színház Klubszínpadán!