Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Premierek az Ördögkatlanon!

Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly rendezte. És premierrel jelentkezik az „Orlai-művek” is: augusztus 4-én Nem baj, majd megértem címmel a Bodor Johanna önéletrajzi regényéből készült előadás látható a Mokos Pincészet színpadán, rendező: Szikszai Rémusz. Először láthatják a nézők a Tar Sándor írásaiból készült A mi utcánk című produkciót is Köles Ferenccel a főszerepben – ennek hivatalos bemutatója majd ősszel történik meg a Pécsi Nemzeti Színházban. És per

Dévai Balázs és Kardos Róbert február 14-én a Jászai Klubszínpadán

A Jászai arcai - III. kép — Dévai Balázs és Kardos Róbert február 14-én a Jászai Klubszínpadán

A Jászai Mari Színház weboldalán évek óta olvashatók azok az interjúk, melyek a „Hónap arca”, illetve a 25. évadban „A Jászai arca” címen színházunk művészeit mutatják be vagy ismertetik meg még jobban nézőinkkel. A jubileumi évad és a Jászai Mari Színház első társulatának megalakulása alkalmából úgy gondoltuk, „A Jászai arcai” címmel beszélgetéssorozatot indítunk, melyre sok szeretettel várjuk nézőinket!

Ajánljuk ezt a beszélgetéssorozatot mindazoknak, akik nem csak színpadi szerepeikben kíváncsiak a Jászai Mari Színház társulatának tagjaira. Töltsenek el egy kellemes órát művészeink társaságában, legyenek részesei egy egy olyan beszélgetésnek, ahol életükről, pályájukról, szerepeikről mesélnek „A Jászai arcai”! A beszélgetőtárs Illyés Roland.

„A Jászai arcai” sorozat III. képében Dévai Balázzsal és Kardos Róberttel találkozhatnak az érdeklődők február 14-én 17 órakor a Jászai Klubszínpadán A tribádok éjszakája előadását megelőzően.
Kérjük, ne felejtsék el, hogy a beszélgetés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a Jászai Mari Színház szervezési osztályán, illetve jegypénztárában a beszélgetést megelőző nap 16 óráig lehet.

Nagyon sok szeretettel várjuk Önöket a Jászai Mari Színház Klubszínpadán!