Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Fekete-fehér - trailer

Fekete-fehér // bemutató a Katlanban! Stefan Zweig Sakknovella c. kisregényéből Légrádi Gergely (Nélküled, Nélkülem, Napfénytető) írt színpadi változatot, amelyet Göttinger Pál (Telefondoktor, Momentán, Operabeavató, Susotázs) ad elő Ujj Mészáros Károly (Liza, a rókatündér, X - a rendszerből törölve, Alvilág) rendezésében.

Közönség zsűritagot keresünk!

Keressük a 3. Thália Humorfesztivál közönség zsűritagját! Várjuk azon lelkes nézők jelentkezését, akik kedvet éreznek magukban a feladathoz. 

Idén szeptemberben, a Vidéki Színházak Fesztiválján a közönség soraiból választottuk ki a zsűri ötödik tagját, és kezdeményezésünk sikere láttán úgy döntöttünk, hogy a februári Humorfesztivál alkalmával is felkínáljuk ezt a lehetőséget a közönség számára.

Várjuk azon lelkes nézőink jelentkezését, akik szeretik a vidám előadásokat, bepillantást nyernének a kulisszák mögé, megismerkednének az alkotókkal, és mindemellett idejük is engedi, hogy a zsűri teljes értékű, döntéshozó tagjaként részt vegyenek a fesztiválon.

Ha Ön kedvet érez a jelentkezéshez, kérjük küldje el fényképes, rövid, tartalmas bemutatkozó levelét a pr@thalia.hu e-mail címre, és győzzön meg minket arról, hogy Ön a legalkalmasabb közönség zsűritag!

Beérkezési határidő: 2015. január 20.

Leveleiket várjuk szeretettel!