Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Szenvedély és tragédia a színen

A fiatalság szertelensége, a művészlét keserédes, rögös mindennapjai elevenednek meg vágyakkal és szenvedéllyel fűszerezve a Szegedi Nemzeti Színház soron következő bemutatójában. A mulatozás és az ifjúkori hév mellett ugyanakkor a kilátástalanság és az emberi élet törékenysége is megjelenik a színpadon Mimi és Rodolfo szerelmének megrázó történetében. Puccini Bohéméletének bemutatóját pénteken 19 órától tartják a nagyszínházban Göttinger Pál rendezésében. A két szereposztásban Mimi szerepében Máthé Beátát és Bordás Barbarát, Rodolfo szerepében pedig Tötös Rolandot és Horváth Istvánt láthatja a közönség. forrás:  https://www.delmagyar.hu/ Fotó: Török János

Közönség zsűritagot keresünk!

Keressük a 3. Thália Humorfesztivál közönség zsűritagját! Várjuk azon lelkes nézők jelentkezését, akik kedvet éreznek magukban a feladathoz. 

Idén szeptemberben, a Vidéki Színházak Fesztiválján a közönség soraiból választottuk ki a zsűri ötödik tagját, és kezdeményezésünk sikere láttán úgy döntöttünk, hogy a februári Humorfesztivál alkalmával is felkínáljuk ezt a lehetőséget a közönség számára.

Várjuk azon lelkes nézőink jelentkezését, akik szeretik a vidám előadásokat, bepillantást nyernének a kulisszák mögé, megismerkednének az alkotókkal, és mindemellett idejük is engedi, hogy a zsűri teljes értékű, döntéshozó tagjaként részt vegyenek a fesztiválon.

Ha Ön kedvet érez a jelentkezéshez, kérjük küldje el fényképes, rövid, tartalmas bemutatkozó levelét a pr@thalia.hu e-mail címre, és győzzön meg minket arról, hogy Ön a legalkalmasabb közönség zsűritag!

Beérkezési határidő: 2015. január 20.

Leveleiket várjuk szeretettel!