Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Beszélgetés a Duett c. műsorban

A mai Duett vendége Göttinger Pál rendező, színművész lesz. A Kőszegi Várszínházban két darabja is látható lesz hamarosan, az egyik a Manőver című képzeletbeli skandináv vígjáték, a másik a tavaly bemutatott, de a pandémia miatt alig játszott Az Öreghíd alatt című előadás. De szó lesz az Ördögkatlan Fesztiválról is, melynek 14 éve az egyik szervezője. A Momentán Társulat műsorvezetőjeként is sokan ismerik, miközben egyébként gyerekkorától operarendezői álmokat dédelget. forrás:  http://klasszikradio.hu/

Momentán Társulat + Soharóza a Kultúrfürdőben

A színházat improvizáló Momentán társulatot és a zenével-zajokkal-hangokkal machináló Soharóza énekegyüttest idén összeeresztették az Ördögkatlanban. Ez fog újra megtörténni most a Kultúrfürdőben - csak éppen egészen máshogy. Új közönség, továbbgondolt együttműködés a színészek és a kórus között, de reméljük, ugyanannyi meglepetés és móka-kacagás. Momentán-Soharóza kísérlet 2.0 - legyetek ti az egerek. A narrátor régi jó barátunk: a Göttinger Pali.

This performance is the result of the collabortaion between the improvisation-based Momentán Theatre Company and the music-noise-sound-production based Soharóza choir. The narrator is our good old friend, Pál Göttinger.

Belépőjegy nincs, adományt köszönettel elfogadunk / No tickets available, we kindly accept donations, though.