Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Ördögkatlanos karszalag felerősítése csak védettségi igazolvánnyal!

A KARSZALAGOT CSAK A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ SZEMÉLYAZONOSSÁG ELLENŐRZÉSE UTÁN TEHETJÜK FEL - SZEMÉLYESEN AZ ILLETŐ CSUKLÓJÁRA. (AZAZ KARSZALAG TŐLÜNK MÁSHOGY NEM KERÜLHET KI, CSAK CSUKLÓRA LEVEHETETLENÜL RÁERŐSÍTVE. PÁROS BÉRLET ESETÉN IS MINDKÉT EMBERNEK OTT KELL LENNI AZ ÁTVÉTELKOR.) EBBEN NINCS MOZGÁSTERÜNK, NEM MÉRLEGELHETÜNK. A KARSZALAG SÉRTETLENSÉGE IGAZOLJA MAJD A FESZTIVÁL IDEJE ALATT, HOGY AZ ADOTT LÁTOGATÓ ESETÉBEN EZ AZ AZONOSÍTÁS ÉS VÉDETTSÉG-ELLENŐRZÉS MEGTÖRTÉNT. KÖSZÖNJÜK, HOGY EBBEN (A MINDANNYIUNKNAK MACERÁS) ÜGYBEN MEGÉRTŐEN EGYÜTTMŰKÖDTÖK MUNKATÁRSAINKKAL - ESSÜNK TÚL EZEN, ÉS AZTÁN JÖHESSEN VÉGRE A FESZTIVÁL! Forrás: www.ordogkatlan.hu

Gerlóczy Márton: A csemegepultos naplója - felolvasás a Kultúrfürdőben

Göttinger Pál rendező kultúrfürdős felolvasás-sorozatában eddig minden évben valami újdonság hangzott el - készülő, vagy Magyarországon még be nem mutatott előadások szövegei. Olyasmi ez, mint az olvasópróba, ahol a rendezők felolvassák a szöveget... afféle tesztüzem. A rendező nem színész, de a maga tanárbácsis módján mégis hatást kelt - megpróbálja a szöveg értelmező olvasásával a számára fontos részletekre irányítani a hallgatóság (általában az előadás stábja, elsősorban persze a színészek) figyelmét.
Az ezévi szöveg nem kimondottan újdonság (nyomtatásban 2009-ben jelent meg), de abban az értelemben mégis illik a sorozatba, hogy először kerül majd színpadra - jövőre.

Gerlóczy Márton regényéről van szó, A csemegepultos naplójáról, amelyből az Orlai Produkció gondozásában készül majd előadás, Ötvös András főszereplésével.

Göttinger Pál 1983-ban született Budapesten, 2007-ben végzett a Színház- és FIlmművészeti Egyetem színházrendező szakán, Székely Gábor osztályában. Elsősorban új írásokat állít színpadra, a magyar szerzők közül eddig Erdős Virággal, Szabó Borbálával, Varró Dániellel, Esterházy Péterrel, Háy Jánossal, Vinnai Andrással, Parti Nagy Lajossal és Nényei Pállal dolgozott együtt színdarabjaik ősbemutatóján. A szövegek közül néhány a Kultúrfürdőben hangzott el először.
"Civilben" a Halastó tagja, ő rendezte a Cupido és a Halál és Az elvarázsolt disznó című operaelőadásokat, és a Soharóza több produkcióját.


2013. szeptember 6.
18:00
FIGYELEM!! 
A helyszín egy magánlakás, így a programra regisztrálni kell, a címet a regisztrálók kapják csak meg.
További infó: kulturf2013@gmail.com
Itt regisztrálhatsz: http://gottingerfelolvaso.eventbrite.com/