Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Premierek az Ördögkatlanon!

Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly rendezte. És premierrel jelentkezik az „Orlai-művek” is: augusztus 4-én Nem baj, majd megértem címmel a Bodor Johanna önéletrajzi regényéből készült előadás látható a Mokos Pincészet színpadán, rendező: Szikszai Rémusz. Először láthatják a nézők a Tar Sándor írásaiból készült A mi utcánk című produkciót is Köles Ferenccel a főszerepben – ennek hivatalos bemutatója majd ősszel történik meg a Pécsi Nemzeti Színházban. És per

Othello Gyulaházán egy kicsit másképp - a rendező mentette meg a darabot

A rendező Göttinger Pál beugrott Sipos György szerepébe. A színművész hallgató nem érkezett meg az előadásra. A rendező hatalmas tapsot kapott a nézőktől.

Érdekesen indult az Othello Gyulaházán vasárnap délutáni előadása. A nézők először csak annyit érzékeltek, hogy kicsit később kezdődik az előadás. Aztán közölték velük: közlekedési akadály miatt az egyik szereplő Sipos György késve érkezik Budapestről az előadásra. Göttinger Pál rendező az első felvonásban beugrott a szerepébe. A második felvonásra már megérkezett Sipos György. A darab végén Göttinger Pál is színpadra jött, ahol hatalmas tapssal fogadták. 

Volt már hasonló a Csiky Gergely Színházban. Ahogy arról korábban beszámoltunk: február elején a Vaknyugat című előadásra a papot alakító Rátóti Zoltán megbetegedett. A rendező akkor is egy eredeti ötlettel rukkolt elő.

forrás: http://kapos.hu/