Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Premierek az Ördögkatlanon!

Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly rendezte. És premierrel jelentkezik az „Orlai-művek” is: augusztus 4-én Nem baj, majd megértem címmel a Bodor Johanna önéletrajzi regényéből készült előadás látható a Mokos Pincészet színpadán, rendező: Szikszai Rémusz. Először láthatják a nézők a Tar Sándor írásaiból készült A mi utcánk című produkciót is Köles Ferenccel a főszerepben – ennek hivatalos bemutatója majd ősszel történik meg a Pécsi Nemzeti Színházban. És per

1% az Ördögkatlannak

Egyesületünk az idei évben már befogadhat SZJA 1%-ot, így ha szeretnéd, hogy adód 1%-át mi kapjuk, akkor kérünk, bevallásodban hivatkozz a következőkre:
Ördögkatlan Fesztivál Egyesület, Adószám: 18199789-2-42
A befolyt összegekből a kisharsányi Kovács-udvarház renoválását szeretnénk megvalósítani.

De ha az 1 százalékot másra fordítod (beteg gyerekek, kutyák, kitudjamilyenfontosabbügyek), és szponzorbérletet sem tudsz vásárolni, akkor sem haragszunk meg, sőt szeretettel várunk 2013. július 30. és augusztus 3. között a Katlanban!