Fortuna-jegy a Pinceszínházban




Mivel a hétvégi előadásokra több felajánlás is érkezett, úgy gondoltuk, már most meglepünk mindenkit és mától lehet jelentkezni!
Szombaton, december 17-én, 19:00-tól Grecsó Krisztián Vera című előadása látható, Grisnik Petra főszereplésével, amelyet a Kőszegi Várszínházban mutattak be Göttinger Pál m.v. rendezésében és most a Pinceszínházban talált, budapesti otthonára.
Vasárnap pedig, december 18-án, 19:00-tól a legújabb Pinceszínházi bemutatóra, vagyis Paul Pörtner Hajmeresztő című előadására érkezett felajánlás. Játsszák: Bozó Andrea, Cserna Antal, Csiby Gergely, Jeney Luca, Labán Roland és Marton Róbert. Rendezte: Kelemen József.
Az előadásokra jelentkezni a mai naptól lehetséges a szokásos módon: csak egy e-mailt kell küldeni a regisztracio@pinceszinhaz.hu címre, és a felajánlott jegyek mennyiségétől függően várunk mindenkit szeretettel a Pinceszínház előadásain!
A teljes szabályzat megtalálható a Pinceszínház honlapján, illetve az alábbi linkre kattintva: https://pinceszinhaz.hu/2022/11/fortuna-jegy/