Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Premierek az Ördögkatlanon!

Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly rendezte. És premierrel jelentkezik az „Orlai-művek” is: augusztus 4-én Nem baj, majd megértem címmel a Bodor Johanna önéletrajzi regényéből készült előadás látható a Mokos Pincészet színpadán, rendező: Szikszai Rémusz. Először láthatják a nézők a Tar Sándor írásaiból készült A mi utcánk című produkciót is Köles Ferenccel a főszerepben – ennek hivatalos bemutatója majd ősszel történik meg a Pécsi Nemzeti Színházban. És per

Teljes Firkin-koncert a tévében!

Our A38 ship gig from January will be available online at 11:20 p.m. on 18th March and at 03:00 a.m. on 19th March (Central European Time).
Link for stream in comment!
Hope to see you soon, and love you guys!

Március 18-án 23:20-tól (ismétlés március 19. 03:00) megnézhetitek a január 31-i A38 Hajós koncertünket a Petőfi Tv műsorán.
Aki ott volt és újra átélné, aki nem volt ott, de szeretett volna, azok mind üljenek majd a tv vagy az online élő közvetítés elé (www.mediaklikk.hu) ezen a két napon, hisz a jelenlegi kényszerpihenő miatt máshogy sajnos nem fogunk találkozni egy darabig.
Szeretünk Titeket!
 
fotó: @feher_lovon (Ancsin Attila)