Június 13-tól indul a bérletértékesítés

Kedves Nézőink! 
Ezúton is szeretnénk megköszönni eddigi bizalmukat és hűségüket! 


A Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodája 2019. június 13-án kezdi a bérletértékesítést, a tavalyival megegyező, változatlan áron, melynek keretében az előző évadban vásárolt bérletes helyeket érintő bérletmegújításra 2019. június 13. és július 6. között van lehetőség. Ezt követően az új bérlők is igényt tarthatnak a régi bérlők helyére. 
Bérletét a megjelölt időszakban online is megújíthatja, az alábbi linkre kattintva: moriczszinhaz.jegy.hu
Tavaly bevezetett VIP bérletünk korlátozott számban a 2019/2020-as évadban is elérhető! VIP bérlettel rendelkező nézőink kényelmét soron kívüli ruhatár, valamint az előadások szünetében VIP szalonunkban a büfétől független, soron kívüli catering szolgáltatás (pezsgő/bor/pálinka, kávé, üdítők, aprósütemény) biztosítja. 

Jegy- és bérletvásárlásra vonatkozó információk: 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az összetartozó nagyszínpadi és Krúdy kamaraszínpadi bérlet együttes vásárlása esetén (kombinált bérlet) továbbra is 10% kedvezményt biztosítunk! Felnőtt bérletet vásárló nézőinket egy kedvezményre jogosító wellness-utalvánnyal ajándékozzuk meg! 

Bérletek vásárlásakor 5 % nyugdíjas- és pedagógus kedvezmény kapható, melyet érvényes nyugdíjas- és pedagógus kártyával vásárolhatnak meg személyesen Szervező- és jegyirodánkban. A kedvezmények össze nem vonhatók. Valamennyi bérletes előadásunkon a szabad helyekre jegyek válthatóak! A jegypénztár a nagyszínpadnál az előadás előtt 1 órával, a Krúdy kamarában és a Művész Stúdióban fél órával az előadás megkezdése előtt nyit. 

A lehetséges fizetési módokról és további információkról a Színház Szervező- és jegyirodájában és a www.moriczszinhaz.hu oldalon tájékozódhatnak. Honlapunkról letölthetőek színházunk mobil applikációi, melyen jegyvásárlás mellett további aktualitások is elérhetőek. 
Színházi ajándékutalványok 1000.-, 2000.-, 5000.-, 10000.-Ft értékben személyesen, készpénzes fizetéssel válthatóak. 
Jegyek és bérletek kezelési költség nélkül a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon, applikációnkban, illetve a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában válthatóak: 

Nyíregyháza, Országzászló tér 6., 
Tel.: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926 
Nyitva tartás: hétköznap 9-17 óráig