Kedves Közönségünk!

2020. március 12-i kezdettel bizonytalan időre bezártak a magyarországi színházak.
A folytatásról még semmi nem tudható.

Hírül adjuk majd, ha újra mozgásba lendül valami. Reméltük, hogy ez csak pár hét - de tényleg nem lehet tudni. Hónapokig is tarthat.

Mi, a KEKSZ Bt körül tevékenykedő művészek valamennyien szabadúszók vagyunk, nincs semmi ráhatásunk arra, hogy melyik színház milyen döntéseket hoz az érintett előadásokkal kapcsolatban - végleg törli, később megtartja, vagy mással pótolja őket.

Annyi bizonyos, hogy amíg nem játszunk, addig nekünk, akik ezen a területen dolgozunk - semmilyen bevételünk nincs. Nem nyavalyogni szeretnénk, és tudjuk, hogy van nálunk rosszabbul járó polgártársunk is, mégis hirtelen, mindössze néhány óra alatt kikerültünk a hidegre, ezredmagunkkal, színészekkel, énekesekkel, zenészekkel, háttérdolgozókkal együtt.

Arra kérjük nézőinket, hogy (hacsak nem szájuktól vonják el a falatot) ne váltsák vissza az elmaradt előadások jegyeit, amíg a vészhelyzet tart, és az esetleges pótlások időpontjairól nem lehet tudni semmit.

Megértésüket köszönjük, vigyázzanak magukra és főleg egymásra.

Teljes Firkin-koncert a tévében!

Our A38 ship gig from January will be available online at 11:20 p.m. on 18th March and at 03:00 a.m. on 19th March (Central European Time).
Link for stream in comment!
Hope to see you soon, and love you guys!

Március 18-án 23:20-tól (ismétlés március 19. 03:00) megnézhetitek a január 31-i A38 Hajós koncertünket a Petőfi Tv műsorán.
Aki ott volt és újra átélné, aki nem volt ott, de szeretett volna, azok mind üljenek majd a tv vagy az online élő közvetítés elé (www.mediaklikk.hu) ezen a két napon, hisz a jelenlegi kényszerpihenő miatt máshogy sajnos nem fogunk találkozni egy darabig.
Szeretünk Titeket!
 
fotó: @feher_lovon (Ancsin Attila)
Megosztás: