Kedves Közönségünk!

2020. március 12-i kezdettel bizonytalan időre bezártak a magyarországi színházak.
A folytatásról még semmi nem tudható.

Hírül adjuk majd, ha újra mozgásba lendül valami. Reméltük, hogy ez csak pár hét - de tényleg nem lehet tudni. Hónapokig is tarthat.

Mi, a KEKSZ Bt körül tevékenykedő művészek valamennyien szabadúszók vagyunk, nincs semmi ráhatásunk arra, hogy melyik színház milyen döntéseket hoz az érintett előadásokkal kapcsolatban - végleg törli, később megtartja, vagy mással pótolja őket.

Annyi bizonyos, hogy amíg nem játszunk, addig nekünk, akik ezen a területen dolgozunk - semmilyen bevételünk nincs. Nem nyavalyogni szeretnénk, és tudjuk, hogy van nálunk rosszabbul járó polgártársunk is, mégis hirtelen, mindössze néhány óra alatt kikerültünk a hidegre, ezredmagunkkal, színészekkel, énekesekkel, zenészekkel, háttérdolgozókkal együtt.

Arra kérjük nézőinket, hogy (hacsak nem szájuktól vonják el a falatot) ne váltsák vissza az elmaradt előadások jegyeit, amíg a vészhelyzet tart, és az esetleges pótlások időpontjairól nem lehet tudni semmit.

Megértésüket köszönjük, vigyázzanak magukra és főleg egymásra.

Ne hagyd elveszni az ADÓD 1%-át!

Minden kis összegre szükségünk van, hiszen Egyesületként, lelkesedésből szervezünk, élünk, fejlesztünk, az örömért szervezzük az Ördögkatlant, hogy évről évre meglegyen, hogy jobb legyen, hogy sokezren öt napig jók legyünk, jól érezzünk magunkat. Emiatt is sokszor mondjuk-mondják: nem vagyunk normálisak. Az elmúlt katlanévek során azt tapasztaltuk: nem vagyunk egyedül!

Kérünk, adóbevallásodban hivatkozz a következőkre: 

Ördögkatlan Fesztivál Egyesület
adószám: 18199789-2-43

Megosztás: