Grisnik Petra a Presszóban

A csokigyárak, virágárusok és csipkefehérnemű-készítők világnapján én is szeretnék elhelyezni itt hat darab szívecskét, méghozzá mindet Katalin Szemere nek, mert nagyon megtisztelő, hogy Presszózhattam vele, életem egyik legjobb beszélgetése volt!
Hallgassátok ma a Klasszik Rádióban, és hamarosan a podcast-felületeken!








„Helyettem is harcol értem” – mondja Grisnik Petra színésznő, a hétfői Presszó vendége, amikor Molnár Piroska színésznőről mesél. Ő javasolta ugyanis Junior Prima-díjra, mentora volt a Kiválóságok Klubjában, sőt Petra megkapta azt a díjat is, amelyet a Nemzet Színésze alapított Kaposváron.
A Presszóban szó lesz a kaposvári Csiky Gergely Színház legendás igazgatójáról, a nemrég elhunyt Babarczy László rendezőről, aki osztályvezető tanára volt a kaposvári egyetemen, és arról, hogy Grisnik Petra miért nem akart a budapesti színművészetire felvételizni. Hat év után miért mondott fel Kaposváron, szívesen lenne-e társulati tag más színházban, valamint miben egészen különleges a MáSzínház, ahol együtt játszik értelmi sérült és ép színházi ember.
Szó lesz arról, hogy sokan még mindig a magasságával vannak elfoglalva, és arról is, hogy mennyire önbizalomnövelő volt a beugrása az Orlai Produkciós Iroda egyik előadásában.
Hogy tetszett Grecsó Krisztiánnak az a monodráma, amelyet Vera című regényéből írt, majd el is játszott a színésznő? - kiderül hétfő este 7 órakor, a Klasszik Rádióban.
A beszélgetés hosszabb változata hétvégétől meghallgatható a Presszó podcast-csatornáin, a Spotify-on és a Mixcloudon.

forrás: Facebook