Február a Momentánnál

A hónap rövid, de az előadásaink listája nem: csekkoljátok februári műsorunkat!

Nagy lendülettel vágtunk neki 2022-nek, és vagyunk annyira merészek, hogy februárra több előadást hirdetünk meg, mint az elmúlt 2 évben bármelyik hónapban. Most tehát bőven válogathattok az időpontokból, akárcsak a tudjukmi előtti időkben.

RögvEstek, Rendezők Viadala és Valentin-napi szerelmes-önszeretős Fröccs -- ezekkel készülünk, és persze jó egészséggel, sok szeretettel, nevetéssel! És nagyon várjuk az ötleteiteket!

Fröccs Tari Annamáriával: Szeress engem!

2022. február 13. 19:00

A februári Fröccsön ugyan nem szeretnénk "túltolni" a Valentin-napi szerelmi mámort, de úgy gondoltuk, jó alkalom beszélni arról, vajon hogyan tudunk jól szeretni. Kit tudunk szeretni? Ha listát készítünk azokról, akiket szeretünk az életünkben, vajon ezen a listán hányadikok vagyunk mi magunk? Fontos egyáltalán az önszeretet? És mások felé hogyan fejezzük ki, hogyan tudjuk jól kifejezni, hogy szeretjük, hogy fontos számunkra, hogy számíthat ránk?

Ezt járjuk körbe az improvizáció eszköztárát és Tari Annamária klinikai szakpszichológus szaktudását bevetve -- és természetesen a ti felmerülő kérdéseiteket is a lehető legjobban megválaszoljuk, de legalábbis felvázolunk megoldási lehetőségeket, opciókat.

(Jegyvásárláshoz kattints az előadás dátumára.)



Rendezők Viadala

2022. február 19. 19:00

Azok számára, akik szeretik, ha van egy kis verseny, egy kis izgalom, és persze rengeteg filmes elem egy előadásban, szívből ajánljuk a Rendezők Viadalát. Négyféle filmes világot jelenítünk meg az Impró színpadán, egy-egy részletében, majd a további jeleneteket a közönség által kiválasztott három, majd kettő, és végül egyetlen egy filmből nézzük végig, Az egész 100% improvizáció, a filmes klisék, karakterek, patentek, alapelemek felhasználásával. Virtuóz jelenetek, izgalom, szavazás, és a végén egyetlen győztes rendező. De aki ott lesz, az már biztosan nyer :)

(Jegyvásárláshoz kattints az előadás dátumára.)


RögvEst: Az alap Momentán-élmény

2022. február 5. 19:00
2022. február 11. 19:00
2022. február 17. 19:00
2022. február 26. 19:00

Tudod, mi az a RögvEst? Rövid jelenetek, pörgés, móka, kacagás, és egyben görbe tükör a mai (és mindenkori) társadalomnak. Mindez az elejétől a végéig improvizáció. Ha nevetésre vágysz, kihoznád a feleségedet, a lányodat, az anyósodat vagy saját magadat a hétköznapi ugyanolyanságból... Akkor várunk szeretettel!

(Jegyvásárláshoz kattints az előadás dátumára.)



Délutáni RögvEst - családoknak és családosoknak

2022. február 27. 15:00

Szeretnél színházba jönni, de az esték nem jók? Gyere hozzánk délután!

A délutáni RögvEst előadásunkat kifejezetten családoknak és családosoknak alkottuk meg. 12 éves kor fölötti gyermekeddel már nyugodtan eljöhetsz! Vagy hagyj otthon mindenkit és kapcsolódj ki, nevess egy jót, és térj haza újult lendülettel.

(Jegyvásárláshoz kattints az előadás dátumára.)