Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Beszélgetés a Duett c. műsorban

A mai Duett vendége Göttinger Pál rendező, színművész lesz. A Kőszegi Várszínházban két darabja is látható lesz hamarosan, az egyik a Manőver című képzeletbeli skandináv vígjáték, a másik a tavaly bemutatott, de a pandémia miatt alig játszott Az Öreghíd alatt című előadás. De szó lesz az Ördögkatlan Fesztiválról is, melynek 14 éve az egyik szervezője. A Momentán Társulat műsorvezetőjeként is sokan ismerik, miközben egyébként gyerekkorától operarendezői álmokat dédelget. forrás:  http://klasszikradio.hu/

Szeptember 21-én gyere hozzánk a Színházak Éjszakáján!

Minden ősszel felbolydul Budapest egy napra és éjszakára, amikor egy szombati napon több mint 30 színház várja tárt kapukkal az érdeklődőket. Az Imprót is délelőttől éjfélig megtöltjük impróelőadásokkal és workshopokkal. Hivatalosan szeptember 2-án fedjük fel, hogy mi lesz a pontos menetrend, de egy kis ízelítőt már most adunk.

Próbáld ki az imprót!

Idén nemcsak az egyórás workshopjainkon kóstolhattok bele, hogy milyen improvizálni, a legbevállalósabbak a színpadon is közösen játszhatnak a Momentán tagjaival Tessék! című előadásunkon.

Nézz klasszikus Momentán-előadásokat!

Szőke Szandra és Pirisi László minden nézői ötletet és táskában rejlő tárgyat dallá formál a re:Verze előadásban, és a társulat rendezőkké és filmszínészekké alakul át egy Rendezők Viadala erejéig. 

Fedezz fel új formákat!

Talán néhányan már hallottatok új, Virbli című előadásunkról, amely Kapolcson debütált, de első budapesti bemutatóját a Színházak Éjszakáján tartjuk majd. Két RögvEstet játszunk, de ezeken is csavarunk egyet és új köntösbe bújtatjuk. Egyelőre annyit árulhatunk el, hogy lesz köze a fizikai határaink átlépéséhez és az alkoholhoz is...

Ha szeretnél jönni, akkor szeptember 2-ig még kedvezményesen tudsz karszalagot venni a Színházak Éjszakája honlapján.