Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Premierek az Ördögkatlanon!

Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly rendezte. És premierrel jelentkezik az „Orlai-művek” is: augusztus 4-én Nem baj, majd megértem címmel a Bodor Johanna önéletrajzi regényéből készült előadás látható a Mokos Pincészet színpadán, rendező: Szikszai Rémusz. Először láthatják a nézők a Tar Sándor írásaiból készült A mi utcánk című produkciót is Köles Ferenccel a főszerepben – ennek hivatalos bemutatója majd ősszel történik meg a Pécsi Nemzeti Színházban. És per

Momentán: Alig egy hónap múlva nyitunk, addig is találkozzunk Nyíregyházán!

Szeptember 15-én indul az évad, de addig sem kell Momentán nélkül maradnod!

Beválogattak minket a nyíregyházi Vidor Fesztivál versenyprogramjába, így augusztus végén ott nevethetsz velünk és drukkolhatsz értünk.

Ha Nyíregyházán laksz, vagy a környéken jársz, akkor ne hagyd ki a Vidor Fesztivált augusztus végén. Amellett, hogy a Momentán Társulat is a versenyprogram része, rengeteg kiállítás, zene, színházi előadás vár. Részletes program a Vidor Fesztivál honlapján. Találkozzunk augusztus 31-én!

Szeptemberben pedig immár a Momentán Ó utcai bázisán, az Impróban indul be az évad. És hogy mi vár rád (amire már jegyet is tudsz venni online :))

Fröccs előadások Almási Kittivel, Tari Annamáriával és Buda Lászlóval
RögvEstek minden mennyiségben, délután és este
Rendezők Viadala azoknak, akik szeretik a történeteket