Musical-show, krimikomédia, opera-filé

Az Óbudai Társaskör június 24. és augusztus 3. között 20 estén át 3 sorozat keretében kínál változatos programot közönségének az Óbudai Nyár keretében.

Az Óbudai Társaskör bensőséges hangulatú kertje a helyszíne a hagyományos sorozatoknak: Muzsika a kertben, Opera a kertben és Színház a kertben, amelyeket a műfaji sokszínűség jegyében állítottak össze. A kínálatban musical, klasszikus zene, ragtime, szabad zene, dialógusokkal tűzdelt opera, valamint koncertszínház és krimikomédia szerepel.

A fellépő művészek, zenekarok a teljesség igénye nélkül: Kútvölgyi Erzsébet, Losonczi Kata, Rohmann Ditta, Szakács Ildikó, Bardóczy Attila, Fesztbaum Béla, Göttinger Pál, Grencsó István, Kállai Ernő, Őze Áron, Rajkai Zoltán. Emellett egy-egy estén hallhatóak lesznek az Óbudai Társaskörhöz kötődő zenekarok is: a Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Budapesti Vonósok, az Anima Musicae Kamarazenekar és a Budapest Ragtime Band.

A nyár legjobban várt estje július 15-e, egy új krimikomédia bemutatója lesz. A Halál Hotel című darabot az Óbudai Társaskör felkérésére Egressy Zoltán írta, rendezője Őze Áron. A bemutatót további kilenc előadás követi az Óbudai Társaskör kertjében.