Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Beszélgetés a Duett c. műsorban

A mai Duett vendége Göttinger Pál rendező, színművész lesz. A Kőszegi Várszínházban két darabja is látható lesz hamarosan, az egyik a Manőver című képzeletbeli skandináv vígjáték, a másik a tavaly bemutatott, de a pandémia miatt alig játszott Az Öreghíd alatt című előadás. De szó lesz az Ördögkatlan Fesztiválról is, melynek 14 éve az egyik szervezője. A Momentán Társulat műsorvezetőjeként is sokan ismerik, miközben egyébként gyerekkorától operarendezői álmokat dédelget. forrás:  http://klasszikradio.hu/

Operabeavató-sorozat

Folytatódik a népszerű sorozat, a beszélgetős operabeavató koncertek sora. Az interaktív produkció minden olyan kísérletnek és elemzésnek teret enged, amire egy szokványos operaelőadás alatt nincs lehetőség.

Dinyés Dániel elemzi és kommentálja a közismert operákat, sőt, ki is lehet próbálni dolgokat egy rendező és két/három operaénekes segítségével.

A sorozat visszatérő énekesei mások mellett Veress Orsolya, Cseh Antal, Herczenik Anna, Varga Donát, Kolonits Klára, Gábor Géza, Horváth István, Nagy Ervin, Kolonits Klára, Nyári Zoltán, Szolnoki Apollónia és Kovács István, egymást váltó rendezői pedig Ascher Tamás és Göttinger Pál.

GÖTTINGER PÁL ÉS DINYÉS DÁNIEL AZ OPERABEAVATÓBAN: