Kultúrfürdő zárónap + fürdőzés a Veli bejben, összesen max. ezeröccázért!

Szeptember 8-án a délutántól éjfélig tartó (egyébként száraz, az előterekben zajló) programokon 1000–1500 Ft-os fürdőjegy ellenében vehetsz részt. Hozz fürdőruhát! A programokkal párhuzamosan és azok szünetében 21:30-ig lehet fürödni. Még több infó...

Fürdőmedencében és programokban megmártózni egyaránt remek mulatság, a Veli bej fürdővel való együttműködésünk eredményeként az ide Kultúrfürdő zárónapi programján újra összeköthetjük a fürdőzést egy fergeteges kultúrcsobbanással.

A délutáni gyerekmedencében a Soharóza kórus és a Parányi Műhely tart zenés beavató játékot 6-12 éves gyerekeknek. Amíg a gyerkőcök elmerülnek a hangok világában, a szülők, ha épp nincs kedvük részt venni a workshopon, a következő programra érvényes fürdőjeggyel (1000 Ft) megmerítkezhetnek a Veli bej fürdő medencéiben. Vagy: egész estés jegyet váltva (1500 Ft) a Fürdőgálán is részt vehetnek fürdőzőként. (Fürdőruhát feltétlen hozzatok!)

A Soharóza kórus Metamorfózis koncertjén a régizene és a kortárs zene kapcsolódási pontjait kereső alkotófolyamat részesei lehetünk. A Veli bej fürdő üvegterme impozáns környezetet biztosít a két idősík eltérő zenei formái közti mozgás és átváltozás megjelenítéséhez.

A Kultúrfürdő ez évi záróestjén, a Fürdőgálán az elmúlt évek gálatúráit felidézve a belső terek nagyszerű adottságait ötvözzük a Veli bej fürdő előtti park és a szökőkút piknikre csábító milliőjével. Tervezünk improvizációt a Soharóza kórussal, hangmasszázst a Hangfürdő csapatával, az üvegterem falait is megremegtető éneklést Tóth Evelinnel, zenés szárazföldi és vízi párbajokat, akusztikus formációk fejesugrásait, közös jammelést, és sort kerítünk a képeslapjátékunk eredményhirdetésére is. Az idei kultúrfürdőzést egy fergeteges bulival zárjuk, a táncolni vágyóknak Disc Bobby és DJ Delgado húzza majd a talpalávalót a Veli bej üvegtermében.

Örök nosztalgiával gondolunk vissza a kezdetekre, a Malomtó partján kihasználatlanul szomorkodó (ál)törökfürdőre, ahonnan a Kultúrfürdő medréből kilépve elindult és újabbnál újabb izgalmas helyszínekre vezetett minket a Vizivárosban. A Veli bej fürdőbe megérkezve szinte a kezdetekhez tértünk vissza, hiszen múltat és jelent térben csupán egy kis utca, a Zsigmond köz választja el egymástól. A Fürdőgálával egyúttal emeljük poharunkat mindkettőre, és a múlt és jelen találkozása alkalmából a jövőre is!

Kultúrfürdő zárónap az Irgalmasok Veli bej fürdőjében és környékén

Figyelem! A Kultúrfürdő szeptember 8-i programjai a Veli bej előtereiben és NEM a medencéiben zajlanak, de a programok alatt és között (14 éves kor fölött) lehet, szabad és KELL fürödni, este 21:30-ig. Mindezt 1000 és 1500 Ft-os kombinált jegy ellenében. A szeptember 8-i program:
15h Soharóza és Parányi Műhely (14 év fölöttiek ez alatt már fürödhetnek!)
17h Soharóza kórus: Metamorfózis
18h Gálapiknik és Unplugged Szökőkút Jam, majd Disc Bobby és DJ Delgado
Belépőjegy 14 év fölöttieknek (egy programra) 1000 Ft (fürdőjeggyel), egész estére (2 programra): 1500 Ft (fürdőjeggyel). Fürdőruhát hozzatok! 21:30-ig lehet fürödni.

Belépőjegy gyerekeknek nincs, adományt köszönettel elfogadunk. Ajánlott adomány: 500 Ft, testvérkedvezmény lehetséges.

forrás: http://2013.kulturfurdo.hu