Közkívánatra újra műsoron!

Közkívánatra a nézők kedvenc előadása egy alkalommal újra műsoron! Ki ne akarna bekukkantani a egy színház kulisszái mögé? Ráadásul előadás közben – mondjuk a Csárdáskirálynő első felvonása alatt?

Látni, hogy mi folyik hátul – mi az, amit a nézők szeme sosem láthat a nézőtérről? Most pontosan ezt teheti meg, aki megnézi a Csiky Gergely Színház nagyszínpadán az Othello Gyulaházán című fergeteges vígjátékot. Április 19-én pénteken 19 órakor kiderül, hogy Othello tényleg megfojtja-e kedvesét az ötödik felvonásban! Aki eljön, egyszerre három előadást láthat: a Csárdáskirálynőt, Shakespeare Othelloját modern feldolgozásban, és egy üdítő komédiát egy vidéki színház mindennapjairól. 

A fiatal főrendező a világot akarja megváltani, a vidéki társulat inkább az operettre szavaz, mint az avantgárd kísérletekre, a vezető színészt megtámadja a zöld szörny, a fiatal tehetség lehetőséget kap, hogy szobalányból primadonnává válhasson, a gazdaságis a bevételért szurkol, a színidirektor igyekszik úrrá lenni a bolondok házán. A kulisszák mögött áll a bál, a büfében is mindig történik valami: buli vagy botrány, és csehszlovák ösztöndíjas íróbarátunkról se feledkezzünk meg. Mindez a legismertebb operett-muzsikák részleteivel! 

Jegyek válthatók a színház jegyirodájában hétfőtől péntekig 9.00-17.00, szombaton 9.00-12.00 óra között, telefonon a 82/511-207, 511-208, 511-209-es számokon, vagy a jegyiroda@csiky.hu címen. A Csiky Kártya-tulajdonosoknak, ha még nem használták fel Szabadjegyüket, itt a remek alkalom!