RTL Most+ exkluzív sorozat érkezik, Nofilter címmel!

A Nofilter az RTL Magyarország első olyan sorozata, mely kizárólag digitális platformon lesz látható!

Az RTL Most+ az ingyenesen elérhető RTL Most prémium változata, még több tartalommal, hosszabb ideig visszanézhető sorozatokkal és filmekkel, valamint ezzel együtt az eddiginél is kevesebb reklámmal.

Az RTL Most+ első partnere a Telenor, de 2019. negyedik negyedévétől az egyedi tárgyalások függvényében a további televízió, internet és mobilszolgáltatóknál is elérhető lesz.

Az elérhető programokat tovább színesíti egy új, kizárólag itt elérhető, fiatalos és modern magyar sorozat, a Nofilter.

A Nofilter az első olyan sorozatunk, amely kizárólag digitális platformon, az RTL Most+-on lesz látható. Az epizódonként 15 perces vígjátéksorozat egy 4 fős lánycsapatból álló baráti társaság mindennapos boldogulását követi nyomon.

A szereplők igen változatos előélete garantálja a bonyodalmakat: Anna, a vidékről Budapestre költözött világmegváltó, akinek színészi ambíciói vannak, Erika, a tehetséges romungro lány a VIII. kerületből, aki énekesként szeretne boldogulni. Szonja, Anna unokatestvére, aki fővárosi, világlátott értelmiségiként túl sznob ahhoz, hogy élvezze az életet és íróvá szeretne válni valamint a negyedik lány Luca, aki segítő szándékú buzgó hívőként úgy dönt, hogy apácaként próbál másokon segíteni.

forrás: https://rtl.hu/