Az RTL legújabb magyar sorozata csak online lesz nézhető

A múlt héten jelentette be az RTL Magyarország, hogy elindítják vadonatúj, digitális platformjukat, az eddig is létező RTL Most kibővített változatát. Az RTL Most+ az alap verziónál több és hosszabb ideig visszanézhető filmeket és sorozatokat, magasabb képminőséget és kevesebb reklámot garantál a felhasználóknak. 2019 negyedik negyedévétől az egyedi tárgyalások függvényében a televízió, internet és mobilszolgáltatóknál lesz elérhető az RTL Most+ videós on demand platform, elsőként pedig a Telenor MyTV előfizetői élvezhetik az exkluzív tartalmakat.
Az RTL Most+ ugyanis nem csak az RTL Klubon és a kábelcsatornákon adásba került műsorokat kínálja majd. Ezen a szolgálatáson indul például a médiacég egyik legújabb saját gyártású sorozata, a Nofilter, amelynek epizódjai kizárólag itt lesznek elérhetőek. A Nofilter egy fiatalos és modern vígjátéksorozat lesz, mely 15 perc hosszúságú részekből áll, és a története négy barátnő mindennapjairól szól majd. A bonyodalmakról a szereplők igen változatos előélete gondoskodik: Anna, a vidékről Budapestre költözött világmegváltó, akinek színészi ambíciói vannak, Erika, a tehetséges romungro lány a VIII. kerületből, aki énekesként szeretne boldogulni. Szonja, Anna unokatestvére, aki fővárosi, világlátott értelmiségiként túl sznob ahhoz, hogy élvezze az életet és íróvá szeretne válni, valamint a negyedik lány Luca, aki segítő szándékú buzgó hívőként úgy dönt, hogy apácaként próbálja mások életét jobbá tenni.
Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságától kérdésünkre megtudtuk, hogy a Nofilter négy főszereplőjét Rainer-Micsinyei Nóra, Waskovics Andrea, Antóci Dorottya és Bakonyi Alexa alakítják. A Műsorvízió kérdésére emellett elárulták, hogy a sorozat csak és kizárólag az RTL Most+ kínálatában lesz elérhető a későbbiekben is.