AUGUSZTUS 23-ÁN NYIT A VIDÁMSÁG ÉS DERŰ ORSZÁGOS SEREGSZEMLÉJE!

Augusztus 23-án nyit a Vidámság és Derű Országos Seregszemléje, a VIDOR Fesztivál, amelyet tizennyolcadik alkalommal rendez meg a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház és az önkormányzat. 

A versenyprogram az idén is rendkívül színes, sokféle műfajból, stílusból, hangulatból áll össze. A közönség a fellépő művészek között olyan nagy kedvencekkel találkozhat, mint például Nagy Sándor, Mészáros Árpád Zsolt, Janza Kata, Dolhai Attila, Gubik Petra, Szente Vajk, Gálvölgyi János, Bánsági Ildikó, Ullmann Mónika, Józan László, Rékasi Károly, Pikali Gerda, Hirtling István, Kaszás Gergő, Kerekes Éva, Gryllus Dorka, Kálid Artúr és Tompos Kátya.
Újítás, hogy a Rózsakert Szabadtéri Színpad az idén először a VIDOR ideje alatt is várja a közönséget. A nagyszínpad vendégei között neves sztárfellépők lesznek, mint például a Lóci játszik, Geszti Péter, a Parno Graszt & Bohemian Betyars, a Halott Pénz, a Magashegyi Underground, a Bagossy Brothers Company és a The Biebers. 
A világzenét a Benin International Musical, a franciaországi La Cumbia Chicharra és a Haitiből érkező Wesli képviseli. 
A főtéren bábszínházak, utcaszínházak, artisták, pantomimesek, élő szobrok, mutatványosok, tűzzsonglőrök, karikaturisták performanszai szórakoztatják az érdeklődőket. A programok döntő többsége Nyíregyházán lesz, de a szervezők megyeszerte mintegy 20 települést vontak be a helyszínek közé.

A részletes programokról a www.vidor.eu oldalon lehet tájékozódni.


A színházi versenyprogram néhány előadására még kaphatóak jegyek:ITT!