Kedves Közönségünk!

2020. március 12-i kezdettel bizonytalan időre bezártak a magyarországi színházak.
A folytatásról még semmi nem tudható.

Hírül adjuk majd, ha újra mozgásba lendül valami. Reméltük, hogy ez csak pár hét - de tényleg nem lehet tudni. Hónapokig is tarthat.

Mi, a KEKSZ Bt körül tevékenykedő művészek valamennyien szabadúszók vagyunk, nincs semmi ráhatásunk arra, hogy melyik színház milyen döntéseket hoz az érintett előadásokkal kapcsolatban - végleg törli, később megtartja, vagy mással pótolja őket.

Annyi bizonyos, hogy amíg nem játszunk, addig nekünk, akik ezen a területen dolgozunk - semmilyen bevételünk nincs. Nem nyavalyogni szeretnénk, és tudjuk, hogy van nálunk rosszabbul járó polgártársunk is, mégis hirtelen, mindössze néhány óra alatt kikerültünk a hidegre, ezredmagunkkal, színészekkel, énekesekkel, zenészekkel, háttérdolgozókkal együtt.

Arra kérjük nézőinket, hogy (hacsak nem szájuktól vonják el a falatot) ne váltsák vissza az elmaradt előadások jegyeit, amíg a vészhelyzet tart, és az esetleges pótlások időpontjairól nem lehet tudni semmit.

Megértésüket köszönjük, vigyázzanak magukra és főleg egymásra.

SOMLÓ TAMÁSRA EMLÉKEZNEK A MADÁCH SZÍNHÁZBAN

Életművének legmarkánsabb darabjait csokorba kötve, nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátok, kollégák, pályatársak az elhunyt legendáról, Somló Tamásról október 11-én a Madách Színházban, a teátrum majd’ egy hónapig tartó Rockfesztiválján. Fellép mások mellett Charlie, Frenreisz Károly, Czutor Zoltán, Geszti Péter, Malek Andrea, Tóth Vera. Somló Tamás legnagyobb slágerei a Modern Art Orchestra hangszerelésében hallhatóak majd.

A Sziget Fesztiválos, majd a dupla teltházas Akvárium Klubos felvezető után a „Somló Cirqsz” koncertsorozatnak ezúttal a Madách Színház ad otthont.

Az esten olyan sztárok lépnek fel, mint Charlie, Frenreisz Károly, Czutor Zoltán, Kiscsillag (Lovasi András, Leskovics Gábor, Szesztay Dávid), Geszti Péter, Malek Andrea, Tóth Vera, Mohamed Fatima, Bornai Tibor, Papp Szabolcs, Kama, Blahalouisiana (Pénzes Máté, Jancsó Gábor, Schoblocher Barbara), Roy és Ádám, Köves Miklós Pinyó, Vitáris Iván, Animal Cannibals, Fekete-Kovács Kornél, valamint Somló Lili, Somló Dani, Somló Pali, Somló Dávid.

A koncerten közreműködik a Modern Art Orchestra, a show rendezője Göttinger Pál, a vizuál az E visual-nak köszönhető.

Somló Tamás énekest, basszusgitárost, szaxofonost, dalszerzőt, artistát és jogászt, a kiváló zenészt a legendás LGT tagjaként ismerhették legtöbben, de korábban az Omega zenekarban, valamint számos egyéb formációban – mint az Atlas, a Kex vagy a Non-Stop zenekar – is játszott.

Megosztás: