KÜLÖNLEGES AKCIÓ: AJÁNDÉKKUPON A KORTÁRS MAGYAR DARABOKRA VETT JEGYEKHEZ!

Rendkívüli akciónk a kortárs magyar darabokból készült, a 6színben és a Belvárosi Színházban látható sikerelőadásainkat érinti.

Az Orlai Produkció sok szempontból egyedülálló a magyar színházak között, de a legbüszkébbek a repertoárunkra vagyunk: fennállásunk óta mintegy 40 (!) kortárs magyar darabot mutattunk be. A döntés tudatos, hiszen a világról, amelyben élünk, érzéseinkről, a bennünket foglalkoztató dolgokról a legérvényesebben azok a szerzők fogalmaznak, akik ugyanazt élik át, ugyanazon bosszankodnak és ugyanazon nevetnek, mint a nézőtéren ülők. Közönségünk visszaigazolja törekvésünket, amit mi köszönetképpen különleges kedvezménnyel szeretnénk meghálálni.

Vásároljon jegyet február 5. és 12. között a 6színben és a Belvárosi Színházban játszott kortárs magyar darabokból készült előadásainkra, mi pedig minden jegyhez egy 50%-os kedvezménykupont adunk ajándékba, amelyet egészen az évad végéig felhasználhat!

A kuponnal féláron vásárolhat színházjegyet az Orlai Produkció 2024. február 5. és 2024. június 30. között a Belvárosi Színházban vagy a 6színben meghirdetett előadásaira.

Íme az előadások, amelyek jegyeihez a kedvezménykupon automatikusan jár!
 
Skorpió

Egy igazi Király-dráma, benne valódi királyi alakításokkal. Egy friss bemutató, amely már most kultelőadás! A Skorpión egyszerre szól őszintén és ironikusan a közelmúlt és a jelen társadalmi, gazdasági, erkölcsi változásairól. Egy milliárdos nagyvállalkozónak és fiainak a felemelkedését és jövőbeli bukását mutatja be a történet, amelynek fő kérdései az utódlásra és a generációváltásra vonatkoznak, a háttér pedig az elmúlt harminc év Magyarországa.

A Skorpió előadás-időpontjai a Belvárosi Színházban: február 8., 29., március 10., 14., 28.

Mikor hazudtam?

Ez éppen az az előadás, amire nözönség nagy része vágyik: lehet közben sokat nevetni, helyenként félni, izgulni és végig muszáj figyelni, hogy egyetlen apró rezdülésről se maradjanak le. A darab súrolja a pszichothriller határait, és a felvetés – mely szerint egy politikusnak muszáj hitelesen hazudnia – valószínűleg még sokkal később is a nézők eszébe fog jutni...

A Mikor hazudtam? előadás-időpontjai a 6színben: február 15., 27., március 11., 14., 20.

A nulladik perc

Az 1900-as párizsi világkiállítás idején vagyunk, egy korszak végén, egy új kezdetén. De nem történelmi darabról van szó, hanem egy különös szerelmi háromszögről, egy könnyed, derűs, szórakoztató és meglepő fordulatokkal teli, boldog végű meséről.

A nulladik perc előadás-időpontjai a Belvárosi Színházban: február 13., 28., március 8.
 
Redőny

Redőny a boldogságkeresés és a késői megnyugvásra találás darabja. Minden egyes szereplőjének lehet drukkolni. Ebbena feszes ritmusú, érzelmekkel és humorral átszőtt történetben sokan magukra vagy valamelyik ismerősükre, családtagjukra ismerhetnek.

A Redőnyt legközelebb március 2-án játsszuk.
 
Múviláv - majdnem, mint a filmeken

Népszerű romantikus filmjelenetekben sodródnak főhőseink, akikről az első pillanatban kiderül, hogy mindketten megszállott filmrajongók, és az is nyilvánvalóvá válik, hogy izzik közöttük a levegő. De bátortalanok, finoman közelednek egymáshoz, az ismerkedéshez pedig kedvenc filmjeiket és filmdalaikat hívják segítségül.

A Múviláv előadás-időpontjai a 6színben: február 28., március 25.
 
Second Life, avagy Kétéletem

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról.

A Second Life, avagy Kétéletem március 12-én látható a 6színben.

Ne feledje: ha ezekre az előadásokra február 12-ig jegyet vásárol az orlaiprodukcio.jegy.hu oldalon vagy a Belvárosi Színház jegyirodájában, minden jegyhez automatikusan kap egy 50%-os kedvezményre feljogosító kuponkódot, amelyet 2024. június 30-ig között tud felhasználni a 6színben és a Belvárosi Színházban játszott bármelyik előadásunkra!