Egy híján húsz avagy születésnap képekben

A Momentán Társulat november 19-én ünnepelte születésnapját egy különleges RögvEst előadással, ahol (szinte) minden társulati tagunk színpadra lépett. Bori énekelt az autópálya szélén állva, Levi nemzeti rapet tolt a hídépítő mérnökökről, Kata és Ati manírosan vezettek egy tehetségkutató showt, a férfiak küzdöttek egy néző szívéért, a nézők dalt kívántak és Oscar-alakításokat. És még egy bokszoló dínótoll is szerepet kapott az előadáson. Utána volt koccintás, torta, zártkörű ünnep a társulat-stáb kis csapatával. Mindezt néhány képben mutatjuk meg.


A bokszoló dínótoll egy mérgező nyílvesszővé avanzsál és eltalálja mind a két Bencét a dzsungelben...


Az autópálya mellett ragadó házaspár női tagja nézői utasításra egy fájdalmas dalt ad elő arról, hogy vajon mikor és hogyan mehetnek tovább.


Az edzőteremben "állvanyomást" tol egy fitness-guru (balra).A tótündér többféle filmes műfajon (horror, akciófilm, romantikus) keresztül próbál életben maradni.Újabb dal hangzik el az előadáson, ezúttal belső indíttatásból, az énekesek, háttértáncosok és zenész arcán is láthatjuk a teljes felolvadást a zenében.Göttinger Pál, az este műsorvezetője újabb és újabb ötleteket kér a nézőktől...


... Attila, Zsuzsi és Kata teljes figyelme a következő játékhoz ötletet adó nézőkön.


És itt már karakterben: a jó-rossz mese ezúttal jól végződik.


Nemzeti rap születik a hídépítő mérnökökről Molnár Levente előadásában.


Egy vállalkozó kedvű pár (a képen jobbra) első randijának története elevenedik meg a szemünk előtt.


Szerenádot adunk egy születésnaposnak <3


És nagyon köszönjük mindenkinek, aki velünk ünnepelt!