Grisnik Petra bemutatja: "Lakott sziget"


Április 23-án Lakott sziget címmel indult útjára a beszélgetéssorozat, amelyet (mint annyi minden mást mostanában) a karanténhelyzet, és a kényszerű otthonülés szült.

Grisnik Petra színésznő ezúttal új szerepben próbálja ki magát, és a riporter székében ülve tesz kísérletet arra, hogy kollégáit, barátait, általa tisztelt és szeretett ismerőseit olyannak mutassa meg, amilyennek ő látja őket.

Ezek a beszélgetések talán megtörténtek volna egy kávézó teraszán, egy pohár bor mellett, vagy egy színházi öltözőben, de könnyen lehet, hogy sűrűn zajló életünkben sosem lett volna egy óránk arra, hogy összeüljünk, és csak egymásra figyeljünk.

Most, hogy elválasztott minket egymástól a vírus, még inkább szükségünk van egy szigetre az elszigetelődésben… Így született ez a sorozat.

Petra vendégei többek között Nyáry Krisztián, Beck Zoli, Ábel Anita, Bérczes László, Bíró Kriszta, Csonka András, Trokán Anna és még sokan mások...

Az interjúk heti rendszerességgel jelennek meg, és feliratkozás után megtekinthetők Göttinger Pál és Grisnik Petra közös Patreon-oldalán!

Fontos, hogy nincs minimum feliratkozási díj, akár egy euróval is beszállhat bárki a támogatói körünkbe, a jelenlegi helyzetünkben minden segítségért nagyon hálásak vagyunk. Ezen kívül patrónusainknak egyéb exkluzív tartalmakkal is igyekszünk meghálálni, hogy velünk vannak ezekben a bizonytalan időkben.