Az Orlai Produkció közleménye

Kedves Nézőink,

A kormány rendelete értelmében négymillió beoltottnál megnyithatnak a kulturális intézmények is.
Az újraindulás egy színházban egyik napról a másikra megfeszített erővel lehetséges, mi azonban úgy döntöttünk, hogy a jelenlegi járványhelyzetben májusban zárva maradunk.
Önökhöz hasonlóan mi is nagyon várjuk már a találkozást, de felelősséggel tartozunk Önökért, művészeinkért és a háttérben dolgozókért. Amíg nem tudjuk a teljes biztonságot garantálni, nem kockáztatjuk a nyitást. Az emberélet, az egészség számunkra a legfontosabb, életkortól függetlenül.
Bár májusban élőben nem játszunk, de a SzínházTV-n nyolc előadást kínálunk, köztük premierként Csákányi Eszter zenés estjét. Az Akit az istenek szeretnek május 27-én debütál a képernyőkön. Ne feledjék: bérleteiket és páros jegyeiket ezekre az online közvetítésekre is átválthatják!
Reménykedve nézünk a nyár elé. Kérjük, böngésszék a szabadtéri színpadok műsorát, keressék előadásainkat! Az ország minden szegletébe elvisszük Önöknek a közönségkedvenc produkciókat és az új bemutatókat.
Köszönjük, hogy ebben a nehéz időszakban is mellettünk állnak. Támogatásuk sokat jelent nekünk.
Nézzenek bennünket online, néhány hét múlva találkozzunk szabadtéren, és bízzunk abban, hogy ősszel újult erővel, együtt, szabadon nyithatjuk meg a 2021/2022-es évadot állandó játszóhelyeinken!

Forrás: Facebook