Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Premierek az Ördögkatlanon!

Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly rendezte. És premierrel jelentkezik az „Orlai-művek” is: augusztus 4-én Nem baj, majd megértem címmel a Bodor Johanna önéletrajzi regényéből készült előadás látható a Mokos Pincészet színpadán, rendező: Szikszai Rémusz. Először láthatják a nézők a Tar Sándor írásaiból készült A mi utcánk című produkciót is Köles Ferenccel a főszerepben – ennek hivatalos bemutatója majd ősszel történik meg a Pécsi Nemzeti Színházban. És per

Az Orlai Produkció közleménye

Kedves Nézőink,

A kormány rendelete értelmében négymillió beoltottnál megnyithatnak a kulturális intézmények is.
Az újraindulás egy színházban egyik napról a másikra megfeszített erővel lehetséges, mi azonban úgy döntöttünk, hogy a jelenlegi járványhelyzetben májusban zárva maradunk.
Önökhöz hasonlóan mi is nagyon várjuk már a találkozást, de felelősséggel tartozunk Önökért, művészeinkért és a háttérben dolgozókért. Amíg nem tudjuk a teljes biztonságot garantálni, nem kockáztatjuk a nyitást. Az emberélet, az egészség számunkra a legfontosabb, életkortól függetlenül.
Bár májusban élőben nem játszunk, de a SzínházTV-n nyolc előadást kínálunk, köztük premierként Csákányi Eszter zenés estjét. Az Akit az istenek szeretnek május 27-én debütál a képernyőkön. Ne feledjék: bérleteiket és páros jegyeiket ezekre az online közvetítésekre is átválthatják!
Reménykedve nézünk a nyár elé. Kérjük, böngésszék a szabadtéri színpadok műsorát, keressék előadásainkat! Az ország minden szegletébe elvisszük Önöknek a közönségkedvenc produkciókat és az új bemutatókat.
Köszönjük, hogy ebben a nehéz időszakban is mellettünk állnak. Támogatásuk sokat jelent nekünk.
Nézzenek bennünket online, néhány hét múlva találkozzunk szabadtéren, és bízzunk abban, hogy ősszel újult erővel, együtt, szabadon nyithatjuk meg a 2021/2022-es évadot állandó játszóhelyeinken!

Forrás: Facebook