VIDOR Fesztivál - jelentkezés a színházi versenyprogramba



Kedves Kollégák!

A tavalyi évhez hasonlóan a 2019. évi VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának válogatásához várjuk Tőletek a fesztivál profiljába illő produkciók ajánlását jelenleg futó, a programunkban még nem szerepelt előadásaitok közül. 
A szemle darabjai a korábbi évadokban bemutatott darabok közül is kikerülhetnek, de csak legkésőbb 2019. április 1-ig bemutatandó produkciók jelölését várjuk!

Idén újdonságként a versenyprogram egy új helyszínnel bővül, a Rózsakert Szabadtéri Színpaddal, ahova kizárólag egy zenés vígjáték ajánlását várjuk. A VIDOR NYÁR versenyprogram 2019. június 15. és 2019. augusztus 31. közötti hétvégenként kerül megrendezésre. A szabadtéri előadásokat a zsűri szintén megtekinti és díjazza.

Idén tehát a versenyprogramba kettő kőszínházi és egy szabadtéri előadás ajánlására van lehetőség színházanként.

A küldött anyagban kérjük, tüntessétek fel az alábbiakat: a produkció címe, a produkció leírásához vezető link, valamint azt, hogy a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadára vagy kamaraszínpadára fér-e be az előadás, illetve egy DVD-t vagy online elérhetőséget, mely tartalmazza annak felvételét.
Színpadaink alaprajzai az alábbi linkeken érhetők el:

A fesztivál válogatói a beküldött előadásokon kívül más produkciókat is szemlézhetnek. A VIDOR Fesztivál 2019 válogatói a Móricz Zsigmond Színház vezetéséből: 
  • Kirják Róbert – ügyvezető igazgató
  • Göttinger Pál – főrendező 
  • Sediánszky Nóra – művészeti tanácsadó.

Ajánlásaitokat legkésőbb 2018. december 20. (csütörtök) 24 óráig küldjétek el a muvtitkar@moriczszinhaz.hu email-címre. A további részletekről is ezen az email-címen kapható
felvilágosítás.

Kirják Róbert
ügyvezető igazgató
Nyíregyháza, 2018. október 26.