$type=ticker$label=0$cols=3$va=0$count=99

Hol tartanak ma a Junior Primák?

Tekintsünk vissza a kezdetekre és nézzük meg, mi történt az elmúlt időszakban a színház- és filmművészet kategóriában díjazott művészekkel!

A Prima Primissima Alapítvány nemcsak a jelentős életművek elismerését, de a csillogó tehetségű fiatal művészek elindulásának támogatását is fontosnak tartja, ezért az alapítók 2007-ben úgy döntöttek, önálló díjjal jutalmazzák a kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti tehetségeket. A Junior Prima Díjnak öt társalapítója van, mindegyikük egy-egy önálló kategória mecénási feladatait vállalta fel.
Az FHB Bank a magyar színház- és filmművészet terén kiemelkedő fiatal tehetségeket támogatja, immár ötödik éve. A tehetségek felkutatása és jutalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetnek pályafutásuk figyelemmel követésére is. Lássuk, kik tartoznak a kategória díjazottjainak egyre népesebb családjába és milyen művészi pályaképek rajzolódtak ki az elmúlt időszakban!


2008

A Junior Prima Díjat 2008-ban adták át először színház- és filmművészet kategóriában. Ekkor Farkas Tamásvilágosító, Oláh Zoltán balettművész (Magyar Állami Operaház), valamint Gulyás Attila (békéscsabai Jókai Színház), Hámori Gabriella (Örkény István Színház), Jordán Adél (Katona József Színház), Keresztes Tamás(Katona József Színház), Pálmai Anna (Katona József Színház), Tornyi Ildikó (Vígszínház) és Varju Kálmán(Vígszínház) színművészek vehették át az elismerést.

Oláh Zoltán 2001 óta a Magyar Állami Operaház tagja. 2002-ben címzetes szólista lett, 2005-ben pedig kinevezték magántáncossá. Táncolt A diótörőben hercegként, a Csipkerózsikában ő alakította Desirét, a Rosszul őrzött lány című előadásban pedig ő volt Colas. Az Elfújta a szél, a Giselle, a Hófehérke és a hét törpe, a Bajadér csupán néhány azon jelentős előadások közül, amelyekben fantasztikus alakításával kápráztatta el a közönséget. 2014 decemberében a Magyar Táncművészek Szövetsége által odaítélt szakmai díjak közül az évad legjobb férfi táncművésze díjat vehette át. Idén októberben két estén is láthatta a közönség A hattyúk tavában Siegfried szerepében, decemberben pedig ismét A diótörőben lép színpadra, ezúttal a címszerepben.

A Katona József Színház egyik vezető színészeként Keresztes Tamás főként szélsőséges alakok megformálásával vonta magára a figyelmet, bár az utóbbi időben a Belvárosi Színház Amadeusának címszerepében egy szelídebb arcát is megismerhette meg a közönség. Színházi szerepei mellett több filmben is játszott, így láthatta a közönség a Rokonokban, a Szabadság, szerelemben és az Isteni műszakban is, hamarosan pedig a Kincsem című produkcióban láthatjuk ismét a mozivásznon. A szakma fontos díjait tudhatja magáénak: a Junior Prima előtt jutalmazták Máthé Erzsi-díjjal, Pukk-díjjal, 2005-ben ő lett a legjobb 30 év alatti színész a POSzT-on, ugyanebben az évben átvehette a Színikritikusok díját a legígéretesebb pályakezdő kategóriában. A Junior Prima Díj átvétele óta már Jászai Mari-díjjal is jutalmazták 2010-ben. Decembertől új előadásban lesz látható a Katona József Színházban: Gothár Péter Részegek című rendezésében Gabrielt alakítja majd.

2010

Egy év kihagyás után, 2010-ben adták át újra a díjat. Az elismerésben ekkor Bata Éva (Vígszínház), Petrik Andrea (Radnóti Színház), Szandtner Anna (Örkény István Színház), Tenki Réka (Katona József Színház) ésTompos Kátya (Nemzeti Színház) színművész, Feke Pál színész-énekes, Felméry Lili balettművész, Izsák Lilidíszlet- és jelmeztervező, Jancsó Dávid vágó, film editor, valamint Nyári Gábor (Magyar Fesztivál Balett) táncművész részesült.

Bata Éva 2009-ben végzett a Színművészeti Egyetemen, majd rögtön a Vígszínház társulatának tagja lett. A Junior Prima Díj átvétele óta megkapta a Varsányi Irén-emlékgyűrűt, átvehette a Soós Imre-díjat, az Ajtay Andor-emlékdíjat, a Ruttkai Éva-emlékgyűrűt és 2013-ban az Érték-díjat is. A Vígszínház számos jelenlegi előadásában szerepel, köztük a Fátyol nélkül, a Hegedűs a háztetőn, a Popfesztivál 40 és a Jó estét nyár, jó estét szerelem című darabokban. A Dumaszínház idén októberben mutatta be A szerelem zsoldosai című „zenés párterápiát”, amelyben Bata Éva Vinnai András oldalán látható.

Tenki Réka 2008-ban végzett a Színház-és Filmművészeti Egyetemen, gyakorlati idejét a Katona József Színházban töltötte, ezután a társulatához szerződött. Többek között a Barbárokban nyújtott teljesítményével ebben az időszakban érdemelte ki a Junior Prima Díjat. A 2012/13-as évadtól a Nemzeti Színház tagja lett, ahol megformálta Évát Az Ember tragédiájában, de szerepelt az Angyalok Amerikában és az Amphitryon című előadásokban is. Jelenleg szabadúszó. Filmekben is maradandót nyújtott, legutóbb Pálfy György Szabadesés című filmjében láthattuk a mozivásznon. A gyermekáldás miatt kihagyott év után idén ősszel tért vissza a színpadra a Péterfy-Novák Éva Egyasszony című regényéből készült felkavaró monodrámával az Orlai Produkciós Iroda szervezésében.

2011

2011-ben az előző két év Junior Prima és Prima Primissima díjazottjai nevezték meg a díjban részesülőket, akik a következők voltak: Cziegler Balázs díszlettervező, Göttinger Pál rendező, Grisnik Petra színművész (kaposvári Csiky Gergely Színház), Józan László színművész (Vígszínház), Kovács Lehel színművész (Katona József Színház), Ötvös András színművész (Katona József Színház), Pál András színművész (Radnóti Miklós Színház), Pazár Krisztina balettművész (Magyar Állami Operaház), Polgár Csaba színművész, rendező (Örkény István Színház), Tóth Orsi szabadúszó színművész.

Cziegler Balázs a Képzőművészeti Egyetem alkalmazott látványtervező szakának elvégzésétől a díj elnyeréséig eltelt négy évben több mint negyven előadáshoz tervezett díszletet. Tervez kőszínházaknak és független társulatoknak egyaránt, operettet és gyermekelőadást is vállal. Díszleteit új, különleges látásmódban és kiváló dramaturgiai érzékkel hozza létre. Begyűjtött számos díjat, szerepelt hazai és nemzetközi kiállításokon. 2014-ben a POSZT-on az év díszlettervezőjének választották meg a székesfehérvári Vörösmarty Színház Bulgakov Mester és Margarita című előadásához tervezett díszletéért. Ő tervezte a Katona József Színházban A kétfejű fenevad és A két Korea újraegyesítése című előadások díszletét, legutóbbi munkái között szerepel a kaposvári Csiky Gergely Színház Augusztus Oklahomában, a Nemzeti Színház Éden földön és a Thália Színház Alul semmi című produkciójának díszlete.

Polgár Csaba prózai színésznek jelentkezett, de az utolsó pillanatban az Ascher-Novák zenés-színész osztályban találta magát. 2007-ben, a diploma évében megalakította osztálytársaival a HOPPart Társulatot, akikkel olyan formabontó zenés színművekkel jelentkezett, mint a Varázsfuvola, a Korijolánusz vagy a Chicago. Nagyfokú szakmai alázat és hatalmas munkabírás jellemzi. 2007 óta az Örkény István Színház társulatának tagja, ahol komoly szerepek (Peer Gynt, Liliomfi, Hamlet) mellett rendezőként is felhívta magára a figyelmet. 2013-ban megkapta a POSZT-on a legjobb férfi főszereplő díját a Peer Gynt című előadás címszerepéért, ugyanebben az évben Elle Young Talent-díjat, majd 2014-ben a Pünkösti Andor-díjat vehette át. A német színházi szcénában is kezdi megvetni lábát, több rendezést jegyez külföldön. Legutóbbi rendezése az Örkény Színházban látható Mese az igazságtételről avagy a hét szamuráj című produkció, amely kapcsán ide kattintva olvashatja Polgár Csabával készült interjúnkat.

2012

2012-ben tíz fiatal művész vehette át az elismerést, név szerint: Fekete Ádám dramaturg, Kerényi Miklós Mátészínművész-énekes (Budapesti Operettszínház), Orosz Ákos színművész (Maladype), Pap Adrienn balett-táncos (Magyar Nemzeti Balett), Rév Marcell operatőr, Radnay Csilla színművész (székesfehérvári Vörösmarty Színház), Trokán Anna színművész (Veszprémi Petőfi Sándor Színház), Szabó Kimmel Tamásszínművész, Telekes Péter színművész (Vígszínház) és Szlávik Juli díszlettervező.

Orosz Ákos 2008-ban Zsámbéki Gábor és Zsótér Sándor osztályában végzett színészként. Éveken át a Balázs Zoltán vezette Maladype Társulat művésze volt, ahol olyan, többszörösen elismert produkciókban tűnt fel, mint a Leonce és Léna, a Platonov vagy az Übü király. Színházi szerepei mellett több ízben szerepelt hazai filmekben is, így például a Made In Hungáriában, legutóbb pedig Bodzsár Márk Isteni műszakjában láthatta a közönség. 2015-től a Vígszínház tagja, ahol szerepel többek között az Össztánc és a Koldusopera című előadásokban. Jelenleg a Pesti Színházban próbálja a Haramiákat, Kovács D. Dániel rendezésében. Idén szeptember óta a Kultúrbrigád Makbett című előadásának címszerepében is találkozhatunk vele az Átrium Film-Színházban.

Pap Adrienn 1995-ben kezdte tanulmányait a Magyar Táncművészeti Főiskolán, ahol többek között olyan mesterektől tanult, mint Szőnyi Nóra és Sebestény Katalin. Főiskolás évei alatt németországi, amerikai és franciaországi nyári kurzusokon vett részt, kiváló minősítésű diploma megszerzése után a Magyar Állami Operaházba szerződött kartáncosként, ám rövidesen kisebb szóló feladatokat is kapott. Első szezonja végén a Magyar Nemzeti Balett társulata az évad legjobb kartáncosának választotta. 2007-ben címzetes magántáncosnőnek, 2010-ben magántáncosnőnek nevezték ki. Az elmúlt évadban többek között az Erkel Színház Balett-bravúrok című előadásában, illetve A varázsfuvolában volt látható, idén találkozhattunk vele A hattyúk tavában, hamarosan pedig A diótörőben lép újra színpadra.

2013

Nyolc fiatal művész részesült az elismerésben 2013-ban: Balázs Juli látványtervező, Keresztes Gáborzeneszerző, hangeffektus-tervező (Szputnyik Hajózási Társaság), Medvecz József címzetes magántáncos (Magyar Állami Operaház), valamint Molnár Nikolett (szolnoki Szigligeti Színház), Réti Adrienn (Vígszínház),Molnár Áron (Vígszínház), Krisztik Csaba (Forte Társulat) és Schruff Milán színművész vehette át.

Molnár Áron 2010-ben végzett a Színház-és Filmművészeti Egyetemen Gálffi László és Ács János osztályában. A 2009/2010-es évadban a Vígszínházban töltötte gyakorlatát, első szerepét még harmadévesen kapta Molnár Ferenc Játék a kastélyban című darabjában. 2010-ben lett társulati tag, azóta a Víg számos előadásában játszott. Fontosabb szerepei A dzsungel könyve Sír Kánja, a Rómeó és Júlia Tybaltja, a Jóembert keresünk Harmadik Istene és Az álomkommandó Robija, amely alakításáért 2014-ben a POSZT a legjobb 30 év alatti színészének járó Fidelio különdíjat vehette át. A Michal Dočekal rendezésében bemutatott A Mester és Margaritában Hontalan Iván és Lévi Máté szerepében lépett színpadra. Az idei évadtól szabadúszó, október óta a Miskolci Nemzeti Színház Ványa bácsi című előadásban látható.

Balázs Juli 2011-ben végzett a Magyar Képzőművészeti Egyetemen. Már az egyetem alatt dolgozott együtt a Szputnyik Hajózási Társasággal, akikkel az elmúlt években olyan produkciókban működött közre, mint a Mainzban bemutatott Halál az Orient expresszen, a katonás Anamnesis, a Kafka Amerikája, a Social Errors, a Reflex, valamint a Vígszínházban bemutatott A revizor, amiért 2014-ben Színikritikusok Díját is átvehette. Ugyanitt Boross Lőrinccel közösen tervezte az Átutazók díszletét Eszenyi Enikő rendezéséhez, idén márciusban pedig Bodó Viktor Koldusopera-rendezésének díszletét.

2014

Az elismerést tavaly Béres Márta színművész (szabadkai Kosztolányi Dezső Színház), Lovas Rozi színművész (Pesti Magyar Színház), Mórocz Adrienn bábszínész, színész, táncos (Budapest Bábszínház), Orth Péter színművész (kecskeméti Katona József Színház), Rétfalvi Tamásszínművész (Radnóti Miklós Színház), Szatory Dávidszínművész (Nemzeti Színház), Székely Szilvesztertáncművész (Bozsik Yvette Társulat) és Zomborácz Virágforgatókönyvíró, rendező vehette át.

Lovas Rozi 2012-ben szerzett diplomát a Kaposvári Egyetem színművész képzésén Mohácsi János osztályában, a szak első egyetemi évfolyamában. Még abban az évben a Miskolci Nemzeti Színházhoz szerződött, majd 2013 és 2015 között a Pesti Magyar Színháznál volt társulati tag. 2015 óta a Thália Színház tagja, ahol február óta a Két szék között című előadásban látható. Vendégszerepelt a Pécsi Nemzeti Színház, kaposvári Csiky Gergely Színház és a Budapesti Játékszín színpadain is, jelenleg több előadásban látható az Orlai Produkciós Irodánál, így a Hairben és az Amadeus-ban. Két alkalommal, 2013-ban és 2014-ben is elnyerte a POSZT Legjobb 30 év alatti színésznőjének járó Fidelio-különdíját, 2014-ben a legígéretesebb pályakezdőnek járó díjat vehette át a színikritikusoktól. Az idei évadban első munkája az október óta látható A Nagy Romolus című előadásban volt a Miskolci Nemzeti Színházban.

Székely Szilveszter a Pécsi Művészeti Szakközépiskola táncművészeti tagozatán kezdte művészeti tanulmányait, ahol a modern- és kortárs tánctechnikák mellett napi két órában gyakorolta a klasszikus balett alapelemeit is. Ezt követte a Magyar Táncművészeti Főiskolán a táncos és próbavezető szak modern tánc szakiránya, ahol mesteri Uhrik Dóra és Bozsik Yvette volt. 2008 óta kötődik a Bozsik Yvette Társulathoz, ahol a Traviata című előadásban debütált. 2012-ben szerzett diplomát. Játszott a Nemzeti Táncszínház és a GOBE Társulat több előadásában, jelenleg is látható a Thália Színház Pöttyös Panni az iskolában című előadásban, a Centrál Színház Cabaret című produkciójában, valamint az Orlai Produkciós Irodánál készült Happy Endig című zenés darabban.

A Prima Primissma Alapítvány és a kategória társalapítója, az FHB Bank díját idén november 16-án adják át.

Ezeken az oldalakon nincsenek saját írások. A cikkek forrását az egyes bejegyzések végén lehet megtalálni.

/fa-tags/ TÁRGYMUTATÓ.

600 kilométer 100 guinness a csemegepultos naplója a gyáva a gyermek és a varázslat a haramiák a hülyéje a kék hajú lány a kéz a kis kéményseprő a köpeny a közös többszörös alapítvány a magyar színházakért alba regia szimfonikus zenekar aldi női futógála állj bele aNNa anyám éhesnek tűnik aradi kamaraszínház aranytíz archívum arden az elvarázsolt disznó az ember tragédiája az öreghíd alatt b32 baal babel sound baja balatonboglár balatonfüred balfácánt vacsorára bálna bárka bátorságpróba bencs villa beszélő levelek bisb bivaly-szuflé bob herceg bogáncsvirág bohémélet borral oltó fesztivál börtönrádió bsi budaörs budapest improv show budapest music center budapesti kamaraszínház budapesti vonósok budoár kiállítás busz-színház CAFe Budapest caminus castel felice castel felice vizsga centrál címlap club70 cosí fan tutte cover cupido és a halál cv családi játszmák családi ünnep cseh tamás csíkszerda csoportterápia csukás-díj dankó rádió danubia zenekar debrecen debreceni tavaszi fesztivál delila deszka fesztivál dido és aeneas díjak elismerések don juan dráma kortárs színházi találkozó drámaíró verseny due duett dunapart dunaújváros e-színház egri tavaszi fesztivál egy csók és más semmi egy kiállítás rémei éhség élnek mint a disznók előadásszámok email ének a három hollóhoz english erkel színház ernani érzékenyítő fesztivál esztergom eucharisztikus kongresszus europa cantat ezek mennek falstaff fekete-fehér fellegek fesz segélyalap fiatal írók fidelio színházi est finito firkin fishing on orfű fogság francia sanzonest friss hús furnitur füge független előadóművészeti szövetség gianni schicchi gödöllő grecsó grisnik petra gusztinak megjött az esze gyerekstúdió gyilkosok gyógyír északi szélre győr győri tavaszi fesztivál gyulai várszínház hajmeresztő halál hotel halastó hangoló hárman a padon harminchárom változat haydn-koponyára háromszögek hatok csoport hatszín teátrum hazug hét domb fesztivál hetedik alabárdos hetedik mennyország hírek hírszerzők hogy szeret a másik hol hoppart hrabal-vurstli humorfesztivál így tanultam meg vezetni imprójam imprómaraton in medias brass in memoriam cseh tamás interjú irodalom éjszakája jak jászberény jegyek jó kérdés junior príma jurányi k2 színház kalandra fül fesztivál kaposvár katona képek kibelátó kicsi szívem kávéba pottyant kis suttogás kisfaludy színházi fesztivál kisvárda kmtg kolozsvár koma komárom komédium koronavírus kortárs drámafesztivál kórusok éjszakája kőszeg köszönet estéje-estélye kritika kritikusdíj-átadó kuk kultkikötő kultúrfürdő kurátorok lakott sziget láthatatlan állomás latinovits diákszínpad leenane szépe leonardo lev&te limerick-bajnokság líra és epika london love and money love and money vizsga macskadémon madách színház madame poe magdafeszt mágnás miska magvető magyar rádió magyar színház magyar színházi társaság magyar zene háza manhattan short manna manőver margó irodalmi fesztivál más olvasnivaló menház színpad merlin mesterjátszma mikor mindenütt jó mindenütt nő mintaapák miskolc miszépmiszépmiszép mojo momentán monodráma fesztivál móra kiadó most fesztivál motto mozart-kommandó mozgófénykép mozsár műhely mu múzeumok éjszakája művészetek palotája művészetek völgye nagykanizsa naptár nefelé négyhangú opera nemzeti filharmonikusok nemzeti színház nézőművészeti kft nézőpont színház nofilter nyílt nap nyinyernya nyíregyháza nyolc nő óbudai társaskör ómama online fordítónapok operabeavató operaház operajátszóház operamacera operavita operettszínház orlai othello gyulaházán ők ördögkatlan örkény örkény vurstli örömimpró pájinkás jános pannonhalma papp jános párkák patália páternoszter patreon pécs pécsi egyetem pesthidegkúti művészeti fesztivál pesti barokk pesti magyar színiakadémia petőfi irodalmi múzeum pim dia hangoskönyvek pinceszínház placcc pokol portré postart poszt poznan pozsonyi piknik rádió rádiójátékosok radnóti remény rendezők viadala rév fülöp rögvest russian indie film fesztival sakknovella shots festival sinaia sly snowman soharóza sokszemközt somló cirqsz song-óra sopron sorozat a vidéki operajátszásról stockholm susotázs szabadesés szeged székely-könyv szemes fesztivál szénakutyák szent imre szentendrei teátrum szép heléna szerzői munkák szfe színház a város színház tv színházak éjszakája színházi törvény színlapok szívem szeret szkéné szombathely szöveg szputnyik hajózási társaság táblázat tárgymutató tartalom tatabánya telefondoktor temesvár tengeren 2008 tengeren 2019 térkép terminál workhouse teszt thália the irish coffee thealter tilos rádió tivoli tóbiás és az angyal törőcsik-emlékest trefort színjátszó fesztivál váci dunakanyar színház vágánybenéző van egy határ városmajor vaskakas veled kerek vera vidéki színházak fesztiválja vidor fesztivál vigadó visszaszámláló volt egyszer egy ndk vonalhúzás zalaegerszegi kvártélyház zeneakadémia zichy major zsolnay negyed
Név

600 kilométer 100 guinness,4,a csemegepultos naplója,242,a gyáva,1,a gyermek és a varázslat,3,a haramiák,32,a hülyéje,21,a kék hajú lány,2,a kéz,48,a kis kéményseprő,2,a köpeny,34,a közös többszörös,34,alapítvány a magyar színházakért,3,alba regia szimfonikus zenekar,7,aldi női futógála,1,állj bele,1,aNNa,29,anyám éhesnek tűnik,3,aradi kamaraszínház,3,aranytíz,4,archívum,3,arden,1,az elvarázsolt disznó,12,az ember tragédiája,1,az öreghíd alatt,60,b32,8,baal,2,babel sound,1,baja,1,balatonboglár,2,balatonfüred,2,balfácánt vacsorára,27,bálna,2,bárka,268,bátorságpróba,6,bencs villa,1,beszélő levelek,4,bisb,1,bivaly-szuflé,54,bob herceg,37,bogáncsvirág,33,bohémélet,62,borral oltó fesztivál,1,börtönrádió,3,bsi,1,budaörs,5,budapest improv show,10,budapest music center,1,budapesti kamaraszínház,1,budapesti vonósok,11,budoár kiállítás,1,busz-színház,11,CAFe Budapest,8,caminus,72,castel felice,43,castel felice vizsga,5,centrál,3,címlap,8,club70,1,cosí fan tutte,47,cover,3,cupido és a halál,30,cv,1,családi játszmák,59,családi ünnep,3,cseh tamás,4,csíkszerda,65,csoportterápia,17,csukás-díj,10,dankó rádió,1,danubia zenekar,6,debrecen,11,debreceni tavaszi fesztivál,1,delila,2,deszka fesztivál,19,dido és aeneas,52,díjak elismerések,1,don juan,3,dráma kortárs színházi találkozó,6,drámaíró verseny,1,due,1,duett,2,dunapart,6,dunaújváros,2,e-színház,32,egri tavaszi fesztivál,1,egy csók és más semmi,1,egy kiállítás rémei,1,éhség,8,élnek mint a disznók,13,előadásszámok,1,email,1,ének a három hollóhoz,2,english,25,erkel színház,65,ernani,4,érzékenyítő fesztivál,1,esztergom,3,eucharisztikus kongresszus,7,europa cantat,7,ezek mennek,16,falstaff,1,fekete-fehér,38,fellegek,14,fesz segélyalap,9,fiatal írók,1,fidelio színházi est,3,finito,16,firkin,264,fishing on orfű,1,fogság,1,francia sanzonest,2,friss hús,2,furnitur,49,füge,124,független előadóművészeti szövetség,9,gianni schicchi,30,gödöllő,1,grecsó,1,grisnik petra,9,gusztinak megjött az esze,1,gyerekstúdió,2,gyilkosok,1,gyógyír északi szélre,85,győr,5,győri tavaszi fesztivál,3,gyulai várszínház,5,hajmeresztő,27,halál hotel,24,halastó,116,hangoló,1,hárman a padon,64,harminchárom változat haydn-koponyára,94,háromszögek,25,hatok csoport,1,hatszín teátrum,74,hazug,1,hét domb fesztivál,2,hetedik alabárdos,1,hetedik mennyország,15,hírek,3,hírszerzők,1,hogy szeret a másik,76,hol,4,hoppart,1,hrabal-vurstli,14,humorfesztivál,6,így tanultam meg vezetni,1,imprójam,1,imprómaraton,3,in medias brass,1,in memoriam cseh tamás,4,interjú,92,irodalom éjszakája,7,jak,2,jászberény,6,jegyek,1,jó kérdés,13,junior príma,4,jurányi,59,k2 színház,2,kalandra fül fesztivál,2,kaposvár,142,katona,76,képek,329,kibelátó,13,kicsi szívem kávéba pottyant,1,kis suttogás,5,kisfaludy színházi fesztivál,2,kisvárda,8,kmtg,1,kolozsvár,33,koma,38,komárom,5,komédium,1,koronavírus,136,kortárs drámafesztivál,15,kórusok éjszakája,63,kőszeg,195,köszönet estéje-estélye,1,kritika,458,kritikusdíj-átadó,15,kuk,3,kultkikötő,10,kultúrfürdő,26,kurátorok,9,lakott sziget,17,láthatatlan állomás,4,latinovits diákszínpad,1,leenane szépe,30,leonardo,1,lev&te,2,limerick-bajnokság,7,líra és epika,38,london,1,love and money,73,love and money vizsga,9,macskadémon,33,madách színház,4,madame poe,7,magdafeszt,6,mágnás miska,13,magvető,4,magyar rádió,17,magyar színház,140,magyar színházi társaság,9,magyar zene háza,2,manhattan short,5,manna,110,manőver,38,margó irodalmi fesztivál,7,más olvasnivaló,3,menház színpad,27,merlin,5,mesterjátszma,1,mikor,3,mindenütt jó,34,mindenütt nő,1,mintaapák,1,miskolc,1,miszépmiszépmiszép,54,mojo,51,momentán,134,monodráma fesztivál,9,móra kiadó,1,most fesztivál,6,motto,3,mozart-kommandó,2,mozgófénykép,44,mozsár műhely,4,mu,5,múzeumok éjszakája,1,művészetek palotája,17,művészetek völgye,31,nagykanizsa,1,naptár,1,nefelé,2,négyhangú opera,50,nemzeti filharmonikusok,7,nemzeti színház,11,nézőművészeti kft,46,nézőpont színház,9,nofilter,4,nyílt nap,4,nyinyernya,30,nyíregyháza,369,nyolc nő,26,óbudai társaskör,28,ómama,2,online fordítónapok,1,operabeavató,238,operaház,80,operajátszóház,21,operamacera,7,operavita,12,operettszínház,35,orlai,601,othello gyulaházán,42,ők,2,ördögkatlan,314,örkény,1,örkény vurstli,5,örömimpró,3,pájinkás jános,1,pannonhalma,2,papp jános,1,párkák,44,patália,2,páternoszter,1,patreon,2,pécs,42,pécsi egyetem,2,pesthidegkúti művészeti fesztivál,1,pesti barokk,84,pesti magyar színiakadémia,16,petőfi irodalmi múzeum,4,pim dia hangoskönyvek,3,pinceszínház,8,placcc,30,pokol,10,portré,1,postart,1,poszt,63,poznan,1,pozsonyi piknik,4,rádió,1,rádiójátékosok,3,radnóti,45,remény,10,rendezők viadala,4,rév fülöp,34,rögvest,24,russian indie film fesztival,1,sakknovella,2,shots festival,1,sinaia,1,sly,55,snowman,6,soharóza,82,sokszemközt,1,somló cirqsz,7,song-óra,1,sopron,1,sorozat a vidéki operajátszásról,4,stockholm,2,susotázs,126,szabadesés,39,szeged,223,székely-könyv,4,szemes fesztivál,2,szénakutyák,1,szent imre,1,szentendrei teátrum,15,szép heléna,21,szerzői munkák,4,szfe,18,színház a város,1,színház tv,58,színházak éjszakája,29,színházi törvény,1,színlapok,67,szívem szeret,4,szkéné,29,szombathely,28,szöveg,4,szputnyik hajózási társaság,25,táblázat,1,tárgymutató,1,tartalom,2,tatabánya,46,telefondoktor,176,temesvár,46,tengeren 2008,104,tengeren 2019,68,térkép,1,terminál workhouse,4,teszt,16,thália,75,the irish coffee,46,thealter,15,tilos rádió,3,tivoli,3,tóbiás és az angyal,30,törőcsik-emlékest,11,trefort színjátszó fesztivál,1,váci dunakanyar színház,4,vágánybenéző,11,van egy határ,28,városmajor,11,vaskakas,5,veled kerek,1,vera,102,vidéki színházak fesztiválja,13,vidor fesztivál,83,vigadó,2,visszaszámláló,1,volt egyszer egy ndk,3,vonalhúzás,34,zalaegerszegi kvártélyház,16,zeneakadémia,1,zichy major,1,zsolnay negyed,3,
ltr
item
GÖTTINGER PÁL: Hol tartanak ma a Junior Primák?
Hol tartanak ma a Junior Primák?
GÖTTINGER PÁL
https://www.gottingerpal.com/2015/11/hol-tartanak-ma-junior-primak.html
https://www.gottingerpal.com/
https://www.gottingerpal.com/
https://www.gottingerpal.com/2015/11/hol-tartanak-ma-junior-primak.html
true
457243742996709958
UTF-8
Ez a vége. Nincs találat erre. LÁSD MINDET Tovább... Reply Cancel reply Delete By Címlap PAGES CIKK Lásd mindet LÁSD MÉG A TÁRGYMUTATÓBAN ARCHIVE KERESÉS MINDEN CIKK. Nem találtunk semmit erre a keresésre Címlap Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content