Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Grisnik Petra 35 éves

Ma ünnepli 35. születésnapját Grisnik Petra Junior Prima-díjas színésznő, Göttinger Pál rendező felesége. Grisnik Petra 1986. október 16-án látta meg a napvilágot Pécsett, egy horvát nemzetiségű családban nevelkedett a város melletti Kökényben. Már gyermekként megcsillogtatta művészi tehetségét, ugyanis 1999-től kezdve fellépett a Pécsi Horvát Színházban. Természetesen ezen a pályán folytatta, 2008-ban fejezte be a Kaposvári Egyetem színművész szakát, majd gyakorlatát a kaposvári Csiky Gergely Színházban töltötte. 2008 és 2014 között ennél a társulatnál talált otthonra, 2014-től kezdve viszont szabadúszó. Eddigi pályafutása során játszott már a Rómeó és Júliában, a West Side Story-ban, A víg özvegyben, a La Mancha lovagjában, az Egérfogóban, a Nyolc nőben és a Csoportterápiában is, de nem idegenek számára olyan közkedvelt darabok sem, mint a Nem élhetek muzsikaszó nélkül, a Játék a kastélyban vagy a Száll a kakukk fészkére. Jelenleg több előadása is műsoron van, például a Kolibri Pincé

Momentán + Soharóza a Katlanban!

A kórusmuzsikát improvizáló Soharóza és a színházat improvizáló Momentán is ott lesz idén a Katlanban - szombat este pedig egy előadás erejéig összeeresztjük őket! Történetmesélés, jelenetek, játékok, gyors helyzetfelismerés és zene - a közönség ötletei alapján, rögtönítélő módon!

25 közreműködő improvizál egy egész előadást, beleadva mindent, amivel két nap workshopolás és a saját koncert illetve előadás során a katlanozók is megismerkedhetnek addigra... és még többet is!

Harsányi Bence, Nemes Takách Kata, Kiskovács Attila és Göttinger Pál, valamint Halas Dóra és a Soharóza Kórus egy színpadon, csak erre az egy estére!