Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Premierek az Ördögkatlanon!

Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly rendezte. És premierrel jelentkezik az „Orlai-művek” is: augusztus 4-én Nem baj, majd megértem címmel a Bodor Johanna önéletrajzi regényéből készült előadás látható a Mokos Pincészet színpadán, rendező: Szikszai Rémusz. Először láthatják a nézők a Tar Sándor írásaiból készült A mi utcánk című produkciót is Köles Ferenccel a főszerepben – ennek hivatalos bemutatója majd ősszel történik meg a Pécsi Nemzeti Színházban. És per

ÖRDÖGKATLAN-BÉRLET MÁR ÁPRILISBAN!

(nem tréfa)

Arra gondoltunk, hogy azoknak, akik bíznak bennünk, és a program meghirdetése előtt is biztosak abban, hogy július 30. és augusztus 3. között velünk múlatják az időt a Katlanban, ha esik, ha fúj, akárha még akkor is tart ez a végtelen havazás – nos, azoknak április 1-től megajánlunk egy legkedvezményesebb bérletvásárlási lehetőséget. 

Azaz április 1. és május 15. között elővételben mindössze 7000 forintért árusítjuk az ötnapos bérletet. 

Bátorításként mostantól időről-időre megemlítünk egy-egy alkotót, aki már elfogadta meghívásunkat az idei fesztiválra. Elsőként Ljudmila Ulickaját, idei díszvendégünket nevezzük meg, aki, ha betegség nem akadályozza, köztünk lesz a nyáron.

És jöjjenek a pontos információk (amikből világosan látható, hogy bérletáraink nem emelkednek – sőt):

Heti bérletek:
 • elővételben:
  • április 1.-május 15.: 7000 Ft
  • május 16.- június 25.: 8000 Ft
  • június 26.- július 29.: 9000 Ft
 • a helyszínen: 11.000 Ft
Bérletek elővételben vásárolhatók:
 • online: www.ordogkatlan.hu
 • személyesen: az összes ismert jegyirodában
 • Szép kártyát, kultúra utalványokat el tudunk fogadni: Szabadtér Jegyiroda (1065 Bp., Nagymező u. 68., 06-1-301-0147, nyitva: h-p.: 9-17 óráig)