Színházi kavalkád: Orlai Pordukció, Mikulás és karácsonyi parti a Klubdélelőttben

Az adás vendégei az Orlai Produkció aktuális darabjainak művészei: Mészáros Máté, Kerékgyártó István, Epres Attila, Király Attila, Hernádi Judit, Kern András, Udvaros Dorottya, László Lili, Göttinger Pál és az alapító, Orlai Tibor.

Orlai Pordukció, Mikulás és karácsonyi parti a december 2-i Klubdélelőttben!

Az adás menete és vendégei:

09:00: Orlai Tibor a nevéről ismert színházi produkció vezetője, múltról, jövőről és arról mesél, hogyan tud megélni egy kis színház állami támogatások nélkül?

09:30: Mészáros Máté színész és Kerékgyártó István író és a Skorpió című színdarab. Hogy miről szól? Látlelet a jelenünkről, a közelmúltról, a 2000 és 2025 között játszódó családtörténetről, egy nagyvállalkozóról és fiáról, a rendszerváltás máig ható ellentmondásosságáról.

10:00: Epres Attila színész, kollégánk és Király Attila, színész, rendező, akikkel a Még egy kört mindenkinek c. darabról beszélgetünk. "Igaz, hogy mindannyian fél ezreléknyi véralkoholhiánnyal születünk? Legalábbis ezt állítja egy híres pszichiáter. Négy jó barát megpróbálnak úgy élni, dolgozni és szórakozni, hogy ez a bizonyos fél ezrelék soha ne hiányozzon" – szól a leírás az Orlai Produkció honlapján.

10:30: Hernádi Judit és Kern András színészek a Kalamazoo-ról mesélnek, ami egy település Amerikában, na meg egy darab címe. "A Nevető ráncok társkeresőben megjelenik, két özvegy, aki keresi a boldogságot..."

11:00 Udvaros Dorottya, László Lili, Göttinger Pál és a Nulladik perc. Játszódik Párizsban, az 1900-as világkiállítás idején, nyakunkon a 20. század, amit nem kéne félvállról venni.

11.45: Orlai Tibor visszatér a stúdióba!


Klubdélelőtt

2023. december 2. szombat, 9:00

Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa