Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Ördögkatlanos karszalag felerősítése csak védettségi igazolvánnyal!

A KARSZALAGOT CSAK A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ SZEMÉLYAZONOSSÁG ELLENŐRZÉSE UTÁN TEHETJÜK FEL - SZEMÉLYESEN AZ ILLETŐ CSUKLÓJÁRA. (AZAZ KARSZALAG TŐLÜNK MÁSHOGY NEM KERÜLHET KI, CSAK CSUKLÓRA LEVEHETETLENÜL RÁERŐSÍTVE. PÁROS BÉRLET ESETÉN IS MINDKÉT EMBERNEK OTT KELL LENNI AZ ÁTVÉTELKOR.) EBBEN NINCS MOZGÁSTERÜNK, NEM MÉRLEGELHETÜNK. A KARSZALAG SÉRTETLENSÉGE IGAZOLJA MAJD A FESZTIVÁL IDEJE ALATT, HOGY AZ ADOTT LÁTOGATÓ ESETÉBEN EZ AZ AZONOSÍTÁS ÉS VÉDETTSÉG-ELLENŐRZÉS MEGTÖRTÉNT. KÖSZÖNJÜK, HOGY EBBEN (A MINDANNYIUNKNAK MACERÁS) ÜGYBEN MEGÉRTŐEN EGYÜTTMŰKÖDTÖK MUNKATÁRSAINKKAL - ESSÜNK TÚL EZEN, ÉS AZTÁN JÖHESSEN VÉGRE A FESZTIVÁL! Forrás: www.ordogkatlan.hu

Stuber Andrea naplója a MacskadémonrólA Macskadémont tekintettem meg a Kálmán Imre Teátrumban, kortárs musical. Mondta a szünetben Csuri barátnőm: – Ez olyan, mint a szerzője, Karafiáth Orsolya, gyakran utazik a váci vasútvonalon, olyankor látom-hallom, amint telefonál. (A zenét Bella Máté szerzette, rendező: Göttinger Pál, a tejfölvivő címszerepet Homonnay Zsolt játssza.) Tulajdonképpen lehetne gyerekdarab is, ha nem dúskálna csúnya szavakban. Alighanem rá is volt téve a trágárságokra személyes buzgalomból, így nevettették egymást is a fellépők, a nézőket pedig valósággal csiklandozták a baszkik és faszomok. Volt jelenet, amit a játszók annyira szétröhögtek, hogy alig tudtak kikeveredni belőle. Jókedvű estét töltött együtt a társulat és a közönség, annyi biztos. (Az egyik táncoslány „elefántot nyelt kígyó” tetoválást visel a felkarján.)

Én leginkább azt a kettőst szerettem, amikor Oszvald Marika és Faragó András száraz szemrehányással elénekelték egymásnak, hogy miért ment tönkre a házasságuk.