Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Páternoszterbe szorulnak a jezsuiták – Új podcastsorozat indul október végétől

Páternoszter – ez a címe a jezsuiták október 25-én induló havi podcastsorozatának. A kerettörténet szerint a sors egymás mellé sodor két, egymást nem – vagy legfeljebb hírből – ismerő embert. Ugyanabban az épületben akad dolguk, és egyszer csak beragadnak a liftbe. Pontosabban a páternoszterbe… Párbeszéd jezsuita módra – egy kicsit másképp. Mi a közös Juhász Anna irodalmárban és Sajgó Szabolcs jezsuitában; illetve rendtársában, Hiba Györgyben és Mező Misiben, a Magna Cum Laude frontemberében? Vagy Elek László SJ-ben és Bubnó Márk énekes-dobosban, valamint Göttinger Pál rendezőben, netán Kiss Ferenc jezsuita testvérben és Szalóki Ági előadóművészben? Ha akarjuk, hivatásukat egy világ választja el egymástól. Ha akarjuk – és akarjuk –, számos ponton kapcsolódhatnak egymáshoz. Mindennek felfedezéséhez csak megfelelő élethelyzetre van szükség. Az alkalmat a 2021–22-ben zajló Szent Ignác-év hozta el, ebben a jubileumi esztendőben a jezsuita rendalapító megtérésére emlékezik a Jézus Társasága

Ördögkatlan: Segíts a plakátban!

Kedves Katlanozók,

korábban a térképünkre, tavaly a karszalagokra hirdettünk pályázatot számotokra, és mindkettő fényesen bejött – ezért vesszük a bátorságot, és ebben az évben is tőletek kérünk segítséget.

Most a fesztivál “kreatívjához” keresünk kiinduló ötletet.
(Leegyszerűsítve: ez egy olyan kép, amely a fesztivál szellemiségét közvetíti egyetlen erős vizuális információba sűrítve. Jellemző felhasználása aztán: a plakát és vele együtt a műsorfüzet borítója.)


“NEKEM A KATLAN”

- pályázat - 

Várjuk tehát azokat a képeket (fotó vagy rajz), amelyek számotokra a legjobban összefoglalják, miért jó lejönni a Katlanba – hogy ebben a fajta együttlétben mi a jó.

FIGYELEM! Ez most nem teljes tervezésre vonatkozó felhívás, hanem inkább afféle kiinduló inspirációt keresünk, egy kezdőlökést – a grafikai munkálatokat a kiadványok előkészítésekor profi munkatársunk végzi majd.

Kérjük, ha van kedvetek segíteni, küldjetek csatolva egy vagy több képet (lehetőség szerint saját készítésűt, de legalábbis jogtisztát) a pal@ordogkatlan.hu címre, olyanokat, amelyekből szerintetek kiindulhatnánk a plakáttervezéskor. 
Bárhol keresgélhettek, de csinálhattok újat is, csak a forrást/készítőt mindenképpen tüntessétek fel! 
A képek nagyméretűek (min. 2000px) legyenek.

Itt egy csomó tavalyi és korábbi kép kezdésnek, meg a honlap tetején a komplett galéria, nézzetek körül - aztán hátha eszetekbe jut valami izgalmas.

Akinek az ötletét végül felhasználjuk, annak páros bérlettel háláljuk majd meg a tippet.

Határidő: február 29., hétfő!

Köszönjük előre is!
a Katlan legénysége

Kérdéssel, kéréssel forduljatok hozzánk bizalommal: pal@ordogkatlan.hu

Korábbi címlapok (összehasonlításképp, de lehet teljesen más is!):