Ördögkatlan: Segíts a plakátban!

Kedves Katlanozók,

korábban a térképünkre, tavaly a karszalagokra hirdettünk pályázatot számotokra, és mindkettő fényesen bejött – ezért vesszük a bátorságot, és ebben az évben is tőletek kérünk segítséget.

Most a fesztivál “kreatívjához” keresünk kiinduló ötletet.
(Leegyszerűsítve: ez egy olyan kép, amely a fesztivál szellemiségét közvetíti egyetlen erős vizuális információba sűrítve. Jellemző felhasználása aztán: a plakát és vele együtt a műsorfüzet borítója.)


“NEKEM A KATLAN”

- pályázat - 

Várjuk tehát azokat a képeket (fotó vagy rajz), amelyek számotokra a legjobban összefoglalják, miért jó lejönni a Katlanba – hogy ebben a fajta együttlétben mi a jó.

FIGYELEM! Ez most nem teljes tervezésre vonatkozó felhívás, hanem inkább afféle kiinduló inspirációt keresünk, egy kezdőlökést – a grafikai munkálatokat a kiadványok előkészítésekor profi munkatársunk végzi majd.

Kérjük, ha van kedvetek segíteni, küldjetek csatolva egy vagy több képet (lehetőség szerint saját készítésűt, de legalábbis jogtisztát) a pal@ordogkatlan.hu címre, olyanokat, amelyekből szerintetek kiindulhatnánk a plakáttervezéskor. 
Bárhol keresgélhettek, de csinálhattok újat is, csak a forrást/készítőt mindenképpen tüntessétek fel! 
A képek nagyméretűek (min. 2000px) legyenek.

Itt egy csomó tavalyi és korábbi kép kezdésnek, meg a honlap tetején a komplett galéria, nézzetek körül - aztán hátha eszetekbe jut valami izgalmas.

Akinek az ötletét végül felhasználjuk, annak páros bérlettel háláljuk majd meg a tippet.

Határidő: február 29., hétfő!

Köszönjük előre is!
a Katlan legénysége

Kérdéssel, kéréssel forduljatok hozzánk bizalommal: pal@ordogkatlan.hu

Korábbi címlapok (összehasonlításképp, de lehet teljesen más is!):