Független humor a Tháliában

Március 29-én a Thália Színház Arizona Stúdiójában Szabó Borbála Telefondoktor című egyszemélyes bohózatát nézheted meg Göttinger Pállal a főszerepben.

A Független Thália Projekt Telefondoktor című előadását Orosz Dénes rendezte. Szabó Borbála bohózata, egy harmincas éveiben járó, sikeres nőgyógyászról szól, aki véletlenül bezárja magát a rendelőjébe. A gond azonban nem csak ez, hanem az is, hogy sajnos soha nem mond igazat. Mindenkinek azt mondja, amit az hallani szeretne. Miközben a rendelőből próbálja telefonon megoldani ezt az aprónak tűnő kellemetlenséget, kis hazugságai önálló életre kelnek odakinn, ő pedig egyre elkeseredettebben próbálja helyrehozni a lassan helyrehozhatatlant - mindvégig bezárva. Vajon képes lesz-e elrendezni ezt a délutánt (és vele az egész romba dőlni látszó életét), újra egybesodorni a két óvodás gyermeke, egy link barátja, annak naiv barátnője, valamint öko-bio-liberális-Waldorfos felesége, idős édesanyja és egy paciensének éppen születőfélben lévő kisbabája által darabokra cincált szálakat - vagy kénytelen lesz elkezdeni igazat mondani?

Aki kedveli a humort, kedvesével, barátokkal menne színházba, a Szerelmi varázslat-bérlettel biztosan elégedett lesz. A Független Thália Projekt bérlete három olyan előadást tartalmaz, amely a megismerkedéstől kezdve egészen a házasságig követi a szerelem állomásait, sok humorral és zenével fűszerezve. Benne: a Szentivánéj, a Szeret...lek és a a Telefondoktor. A bérletet megváltók egész évadban, és bármilyen időpontban beválthatók az előadásokra.

További előadások: március 30., április 19. és 29.