Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Orlaisok az Irodalom Éjszakáján

Június 23-án este kilenc belső-erzsébetvárosi helyszínen tíz művészünkkel találkozhattok az Irodalom éjszakáján.    Az irodalmi happening formabontó stílusban, kevéssé ismert, különleges helyeken hozza közelebb a világirodalmat. Az idei téma: VÉSZKIJÁRAT.  Művészeinkkel június 23-án 19 és 23 óra között a következő helyszíneken találkozhattok: * Akácos Udvar (Akácfa u. 61. ) Dékány Barnabás – Jeroen Olyslaegers: Védőr (Belgium / Flandria) * BKV-székház, Egri terem (Akácfa u. 15. ) Gombó Viola – Maarja Kangro: Atroposz Opel Merivája (Észtország) A felolvasásokat jeltolmács közvetíti a siketek és nagyothallók számára. * Borganika (Klauzál tér 11. - Klauzál téri Vásárcsarnok, 1. emelet) Schruff Milán – Thomas Bernhard: A pince (Ausztria) * Csányi5 (Csányi u. 5.) Nagy Dániel Viktor – Arnon Grunberg: Anyajegyek (Hollandia) * Dover ház, pince (Király u. 9.) Ullmann Mónika – Sofi Oksanen: A kutyafuttató (Finnország) * Dover ház, udvar (Király u. 9.) Péter Kata – Ina Valcsanova: A Krach sziget

Friss Ördögkatlan-hírek!

Időpont
Mint látjátok, az idei Ördögkatlan időpontja július 30 – augusztus 3. Eredetileg egy héttel később szerettük volna megrendezni, hogy ne ütközzön a Völggyel, de akkor már a Szigeten dolgozik a műszaki stábunk, illetve augusztusban a közelben megrendezendő Ozorai Fesztivállal ütköznénk. 

Szponzorbérlet
2013-ban meghirdetjük a Szponzorbérletet! Aki extra-támogatással akarja (és tudja) támogatni a Katlant, 50.000 forintért hozzájuthat ehhez. Az első 50 jelentkezőnek adjuk ezt a bérletet, amivel bizonyos kedvezmények járnak majd: a név feltüntetése a honlapon, az idei Katlanban tartandó 300. Mulatságra belépő, illetve részvétel a Mulatság után a színészekkel együtt rendezendő, evéssel-ivással összekötött újabb mulatságon. További gesztusokon is gondolkodunk – miközben azt is eláruljuk, hogy saját pénzügyi nehézségeink elé helyezzük azokat a nehézségeket, amikkel az országnak kell megküzdenie, ezért nem emeljük a napijegy- és bérletárakat!

Szponzorbérletre egyszerű a jelentkezés: az alább feltüntetett két e-mail cím valamelyikére írjon, aki úgy gondolja, hogy vásárol (de annak is örülünk, ha módosabb ismerősötöknek ajánljátok a lehetőséget).

laszlo@ordogkatlan.humonika@ordogkatlan.hu

Álmodunk, bizakodunk és dolgozunk!