Friss Ördögkatlan-hírek!

Időpont
Mint látjátok, az idei Ördögkatlan időpontja július 30 – augusztus 3. Eredetileg egy héttel később szerettük volna megrendezni, hogy ne ütközzön a Völggyel, de akkor már a Szigeten dolgozik a műszaki stábunk, illetve augusztusban a közelben megrendezendő Ozorai Fesztivállal ütköznénk. 

Szponzorbérlet
2013-ban meghirdetjük a Szponzorbérletet! Aki extra-támogatással akarja (és tudja) támogatni a Katlant, 50.000 forintért hozzájuthat ehhez. Az első 50 jelentkezőnek adjuk ezt a bérletet, amivel bizonyos kedvezmények járnak majd: a név feltüntetése a honlapon, az idei Katlanban tartandó 300. Mulatságra belépő, illetve részvétel a Mulatság után a színészekkel együtt rendezendő, evéssel-ivással összekötött újabb mulatságon. További gesztusokon is gondolkodunk – miközben azt is eláruljuk, hogy saját pénzügyi nehézségeink elé helyezzük azokat a nehézségeket, amikkel az országnak kell megküzdenie, ezért nem emeljük a napijegy- és bérletárakat!

Szponzorbérletre egyszerű a jelentkezés: az alább feltüntetett két e-mail cím valamelyikére írjon, aki úgy gondolja, hogy vásárol (de annak is örülünk, ha módosabb ismerősötöknek ajánljátok a lehetőséget).

laszlo@ordogkatlan.humonika@ordogkatlan.hu

Álmodunk, bizakodunk és dolgozunk!