The Irish Coffee - Utolsó koncert.

Többen tudjátok már, mondtuk is, hírlik is - a tizedik évadnyitónk egyben az utolsó évadzárónk is. Szeptembertől abbahagyjuk. Megdolgoztunk érte, ti talán nem is tudjátok, mennyire jó volt, most viszont már annyi más irányba megy az életünk, hogy nem tudjuk ezt a gimnáziumból maradt örökségünket tovább gondozni. Ez a levél tehát egyrészt egy bejelentés, másrészt meghívó is - augusztus 31-én, vasárnap este játszunk utoljára. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeret vagy szeretett minket, meg főleg azt, aki nem. Azt is, aki szereti az ír zenét, vagy a mi valamelyest ír zenénket, és azt is, aki azt gondolja, hogy ez már 1999-ben is gáz volt. Gimiből, szentimréből, a főiskoláról, az egyetemről, Pestről, Miskolcról, Szolnokról, bárhonnan - gyertek, hallgassatok meg minket utoljára.
The Irish Coffee
Göttinger Pál, Hodász András, Mészáros Gergő, Mészáros Tamás
és
Náray-Szabó Ági
____________________________________________________

a
The Irish Coffee
bemutatja
UTOLSÓ KONCERTJÉT
"I fear we shall be spoiled if that we longer stay"
/a Spanish general/

2008. augusztus 31. 20h
Törökfürdő
(Budapest, Frankel Leó út 48.)

A koncert a Halastó (www.halasto.com) nyári programsorozata keretében valósul meg, a csodálatos és romos-elhagyatott Törökfürdőben, a Margit-híd budai hídfőjénél.

Hogy legyen innivaló, zsíroskenyér, mobilvécé, áram és miegymás, arra kérünk, hozz magaddal mondjuk ötszáz forintot, adomány gyanánt.
http://www.irishcoffee.hu
______________________________________
Az utolsó koncert előtt még egy nagy körutat is teszünk, hogy a sika-kasza-léc üzemmódtól is búcsút vehessünk. A Balatonnál, aztán nyugaton és keleten adunk egy-egy koncertet, várunk titeket augusztus 15-én Csopakon, 22-én Szombathelyen és 30-án Miskolcon, ez utóbbinál tánc is lesz. Bővebb információ, helyszínek és időpontok a honlapon.