The Irish Coffee - Utolsó Koncert



Kedves Barátaink!

A hely speciális volta miatt következzen néhány fontos tudnivaló vasárnapra. Kérünk, vedd ezeket figyelembe - de legalábbis olvasd végig.
  1. A Törökfürdő természetvédelmi terület, sőt, nagyon szigorú védelem alatt áll, az alatta/mögötte a hegyben lévő vízkészlet és egyéb gyógyvizek miatt. Semmiképp ne szemetelj, a vízbe semmit ne dobj, és ne is ess bele, ha lehet.
  2. A területen a Halastóval szelektív hulladékgyűjtést végzünk, és a csikkeket is szorgosan külön gyűjtjük - segíts ebben.
  3. Az épület mögötti rész, vagyis a barlang bejárata a legszigorúbban védett rész, a rácsos kapu mögötti mély járatba tilos bemenni.
  4. FIGYELMEZTETÉS: esténként esetleg már hideg lehet, itt pedig, kiképzett ülőhelyek nem lévén, a kövön fogunk üldögélni, a régi gyógymedence lépcsőin. Hangulatos és elég tágas is, de esetleg hideg. Valamennyi párnát mi is felhalmoztunk, de ha biztosra akarsz menni, hozz te is, vagy pokrócot, vagy a kabátodat-pulcsidat, vagy ami kényelmes.
  5. Vendéglátásra a magunk szerény eszközeivel vállalkozunk, a munka nagy részét a Halastó intézi, amennyire futja rá, köszönjük nekik. Viszont sajnos nem tudjuk, hányan lesztek. Készülünk sörrel, borral, zsíroskenyérrel, szörpökkel. Ha van kedved hozni enni/innivalót segítségképp, örömmel fogadjuk, de oda sem kell adnod nekünk, csak a melletted ülőnek, vagy neki sem, te is megeheted.
  6. Ha te sem szereted, mikor műanyagpohárral van tele minden és aggaszt a carbon footprinted, hozz bögrét, abba lehet bort tenni. Vagy szörpöt.
  7. A Törökfürdő a Lukács uszodával átlósan szemben, a Malomtó partján áll. Sem a fürdő, sem a Malomtó nem látogatható eredetileg, tehát lehet, hogy sosem jártál ezen a helyen, pedig itt van, a város közepén. Megtalálni elég egyszerű, a 17-es villamos megáll majdnem a ház előtt, de ha a Margit-híd budai hídfője felől jössz, fel sem érdemes szállni rá, annyira közel van, öt perc csak gyalog. Térképért kattints ide.
  8. A koncertet nyolckor kezdjük. Mivel semmi módszert nem tudtunk kitalálni a helyfoglalásra, ezért... - legyetek ügyesek. A koncert egyébként a fürdő előtt és mögött sétálgatva, a medence partján heverészve vagy a tó partjáról is remekül hallható lesz.

Várunk szetettel, csak nagyon izgulunk.

The Irish Coffee



www.halasto.com
www.irishcoffee.hu