KÖZÖS ELŐADÁSRA KÉSZÜL BARTA ÁGNES ÉS MÉSZÁROS MARTIN AZ ORLAI PRODUKCIÓNÁL

Egy fiú és egy lány megtetszenek egymásnak egy buliban, utána késő éjjel felmennek a lány lakására. A lehető legegyszerűbb kezdése ez egy történetnek, sokszor láttuk, sokunkkal megtörtént. Azt mondhatnánk rá: így szokott ez lenni.

Az ember életének legizgalmasabb, legszebb, örök életre szóló emlékeket ígérő órái ezek. Neil LaBute friss darabja játékosan mesél arról, hogy ez a pár óra sosem volt még olyan nehéz, mint manapság.

Hőseink, akiket ebben az előadásban nézünk, alig ismerik egymást. De nem félnek egymástól, ezért ma este megkisérlik a lehetetlent: megpróbálják jól csinálni.

Történet napjaink fiataljainak szerelmi botladozásairól, bölcs emberismerettel, sziporkázó humorral és még több szeretettel.

Göttinger Pál fordítja a darabot és rendezi az előadást, akiket pedig a színpadon láthatnak, két ragyogó tehetségű fiatal színművész, Barta Ágnes és Mészáros Martin.

Az előadást a 6színben játsszák majd és erre is érvényesek lesznek az Orlai Produkció szabadbérletei. Ne feledjék: ha július 31-ig bérletet vásárolnak, egy 50%-os kedvezménykupon is jár a bérlethez.

Információk és vásárlás: https://orlaiprodukcio.hu/berlet