Indul a jegyértékesítés a Tháliában

Tisztelt Közönségünk!
Hétfőn 14:00-kor indul őszi jegyértékesítésünk! Számos közönségkedvenc előadással és izgalmas programokkal indítjuk a Visszatérések évadát. 
Ősszel két bemutatóval kezdjük meg a 2024/2025-ös évadot. Szeptember 27-én budapesti ősbemutatóval érkezik a Madám Bizsu, október 12-én pedig A hülyéje című fergeteges bohózat kerül bemutatásra.
A Nagyszínpadon elsők között térnek vissza a Legszebb férfikor, az Alul semmi, az Egy a ráadás, az Oscar, a Nyakamon a nászmenet, a Gyilkosság az Orient Expresszen, a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban és a Komédia egy bankrablásról című nagysikerű produkciók.
A Télikertben a Hisztéria, a Ványa bá, A koponya, a Szajré és a Killer Joe nyitja az őszi szezont.
Természetesen legkisebb nézőinknek is szeretnénk kedveskedni, ugyanis októberben az Arizona Stúdióba érkezik a Boribon nyaral, valamint a Kippkopp és Tipptopp című fergeteges gyermekelőadás.
Nézőink kérésére folytatjuk BETEKINTŐ című programsorozatunkat is: szeptember 13-án 17:00-kor a Madám Bizsu kapcsán találkozhatunk majd egy izgalmas időutazás keretein belül az Arizona Stúdióban, míg szeptember 25-én 17:00-kor A hülyéje próbafolyamatába leshetünk be a Nagyszínpadon. Ezen programok részletes menetrendjét hamarosan bemutatjuk Önöknek!
Előadásainkra és kiegészítő programjainkra jegyek kaphatók a Jegypénztárban, a Szervezési irodánkban és az Allee Bevásárlóközpontban található Jegypénztárunkban hétfőn 14:00-tól.
Várjuk Önöket nagy szeretettel a Thália Színházban!