KiBelátó Program - Eszmecsere újra


Január 31. 17:00 Pesti Magyar Színház.
http://kibelato.blogspot.hu/

Várhatóan január 31-én délután 17 órai kezdettel tartjuk a KiBelátó Eszmecsere második alkalmát, ahová minden érdeklődő pedagógust sok szeretettel várunk! Az Eszmecsere után mindenki vendégünk lesz egy Utazásra a koponyám körül.

Tehát ESZMECSERE 2.0 január 31. 17h, utána Utazás a koponyám körül 19h!!!

Kedves Tanárnő, Tanár Úr!

Mi, a Magyar Színház színházpedagógusai, és általunk a színház vezetői, sok szeretettel meghívjuk Önt és érdeklődő kollégáit színházunk második

ESZMECSERÉJÉRE,

amit 2014. január 31-én, pénteken 17.00órától körülbelül 18.30-ig tervezünk megtartani színházunkban. Az Eszmecserét követően szeretettel várjuk Önöket következő premierünk, az Utazás a koponyám körül házi bemutatójára!

Az ESZMECSERE célja:

2013/14-es évadban indult útjára a KiBelátó Komplex Színházpedagógiai Program. Fél évesek lettünk. Egy valamire való „gyermek” ekkorra sokat fejlődik. Ennek alkalmából szeretnénk lehetőséget teremteni az Önökkel való találkozásra, ahol szó lesz:

Az elmúlt fél évről, amelyben kinőtte magát az általános iskolásoknak szóló Felnéző. 
A Sokszemközt Programról, melynek első szakaszát sikerrel zártuk. Hamarosan ránézünk Júliára és Romeora is. ●Beindulnak ifjúsági programjaink, a Belátó és Fókuszáló. ● Ifjúsági előadásainkról.

És lesz kérdés is:

Milyen témák, kérdések foglalkoztatják a ma középiskolásait? ● Melyek azok, amelyeknél a színház platformként szolgálhat? ● Milyen új utak képzelhetők el a színház és az iskolák együttműködésében? ● Miért van szükség/Szükség van egyáltalán színházpedagógiai foglalkozásokra?

Az ESZMECSERÉN megosztjuk Önökkel saját válaszainkat és ötleteinket is, így szó lesz tervezett programokról, projektekről, bérletekről és pályázatokról egyaránt.

De sokkal kíváncsibbak vagyunk azok válaszaira és véleményére, akik nap-nap után dolgoznak diákjaikkal, akik belülről látják iskolájukat, és akik, úgy hisszük, tele vannak kísérletezési vággyal.

És ezek Önök.

Kérjük, csatlakozzanak hozzánk az ESZMECSERÉRE!

A mihamarabbi találkozás reményében,

Üdvözlettel:

Kámán Orsolya és Márton Gábor Csaba

A programon és a házi bemutatón való részvétel INGYENES, azonban Sinkovits Imre Színpadunk befogadói kapacitása véges, így a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a szinhazpedagogia@mszinhaz.hu e-mail címen, 2014. január 29. 23:59-ig lehet!