Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Törőcsik Mari összehozta egy estére Alföldi Róbertet és Vidnyánszky Attilát

Törőcsik Mari máig velünk él, kedden például összehozta a Nemzeti Színház korábbi és mostani igazgatóját is egy estére. A közönség több percig állva, némán tisztelgett a Nemzet Színésze előtt. „Hiányzik belőlünk a nagyvonalúság. A felülemelkedés képessége. Boldogító érzés, amikor ezzel mégiscsak találkozik az ember.” Törőcsik Mari mondatait nem véletlenül választotta a rendező, Bérczes László a keddi, a magyar dráma napján megrendezett „Senkié és mindenkié” – Törőcsik Mari-emlékest mottójává, hiszen a mai magyar színházi életből nagyon is hiányzik a nagyvonalúság és a felülemelkedés is. És igaza volt: tényleg boldogító érzés volt megtapasztalni, hogy ha máskor nem is, de egy ilyen megemlékezés erejéig képes ez a végletesen szétszakított szakma valamennyire közösen kiállni valamiért. Konkrétan Törőcsik Mariért. Újra. Legutóbb a 80. születésnapján volt így. Hiszen ő valóban senkié és mindenkié, nemigen sajátíthatja ki semelyik oldal, egész élete és művészete erről szólt. Az est Maár Gyul

Különleges vendégzenekar és jótékonyság a karácsonyi koncerten / Special support band and charity on Christmas concert

December 28-án este érdemes lesz 19:30-ra érkezni a Barba Negra Music Clubba.
A Firkin-re hangolódást egy különleges örömzenetrió biztosítja Péter János (Firkin) vendégszereplésével.

19:00 Kapunyitás
19:30 Meglepetés vendégzenekar koncertje
20:30 Nyereményjáték sorsolása
21:00 Firkin és vendégei
23:00 DVD dedikálás, fotózkodás, beszélgetés

A koncert jótékonysági résszel is próbál segíteni a rászorulókon. A MikulásGyárnak köszönhetően, amely immár nemcsak hazánk, de Európa legnagyobb szervezett karitatív segélyakciója, a koncerten kihelyezett installációjánál egyedi MikulásGyár ajándékcsomagot lehet vásárolni, illetve a MikulásGyár kollégái átveszik a gyermekeknek szóló tárgyi adományokat is. Az ajándékcsomagok bekerülési költségén felüli összegből a MikulásGyár tartós élelmiszereket vásárol és eljuttatja azokat a mélyszegénységben élőkhöz. 
További információ: www.mikulasgyar.hu

It will be worth to arrive at Barba Negra Music Club until 19:30 on 28th December.
The 'support guest band' will be a special trio with PJ, the crazy flutist from Firkin.

19:00 Doors open
19:30 Surprise support band
20:30 Sweepstakes
21:00 Firkin & guests
23:00 DVD dedication, photos, chit-chat

On the occasion of the Christmas concert, we try to provide place to charity for children and those in need. MikulásGyár (Santa's Factory), Europe's largest charity association, will provide stands during the concert, where one may purchase unique MikulásGyár packages and hand over gifts to the colleagues of MikulásGyár, who deliver them to the children and buy food to people living in extreme poverty.
Further information: www.mikulasgyar.huMegközelítés tömegközlekedéssel

A Fehérvári útról a 18, 41, 47-es villamos, valamint a 973 éjszakai autóbusz a Fővárosi Művelődési Ház és a Hauszmann Alajos utca megállókból

A Budafoki út felől a 33, 103-as autóbusz a Prielle Kornélia utca és a Dombóvári úti megállókból

Jegyek:
Elővételben: 1.900 Ft (november 20-ig, a DVD megjelenéséig)
Elővételben: 2.200 Ft (november 20-tól)
Helyszínen: 2.600 Ft

JEGYELŐVÉTEL 
A Barba Negra Music Club recepcióján (Bp. XI. ker., Prielle Kornélia u. 4.) minden nap 8.00 és 23.00 között, illetve a jegyrendeles@barbanegra.hu e-mail címen.

Ticket Express
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/firkin-karacsonyi-koncert-budapest-barba-negra-music-club-283230/event.html

http://www.firkin.hu