Ördögkatlan 2010.

INDUL AZ ÖRDÖGKATLAN!
2010. augusztus 4-8.


Idén is lesz Ördögkatlan Fesztivál, immár a harmadik. És hogy az érdeklődők időben tervezhessék a nyarat, a szervezők a www.ordogkatlan.hu -t is felébresztették téli álmából: aki ellátogat a fesztivál megújuló honlapjára, fontos információkat találhat az idei eseményekről.
Például arról, hogy a Katlan augusztus 4-én, szerdán este kezdődik – kivel mással, mint idén is a Quimby-vel. Napról-napra frissül majd a honlap, hiszen sorra felkerülnek azok a programok: KONCERTEK, SZÍNHÁZI ELŐADÁSOK, KÉPZŐMŰVÉSZETI, IRODALMI ÉS GYERMEK PROGRAMOK, amiket már biztosan ígérni tudnak a szervezők.
A fesztiválra jelentős kedvezménnyel már ELŐVÉTELBEN lehet bérletet venni (online a ezen az oldalon vagy személyesen a Bárka Színház pénztárában – Üllői u. 82 .- és jegyirodájában – Ráday utca 37. –, a Pécs 2010 infópontjaiban, valamint a fontosabb jegyirodákban országszerte).
Érdemes feliratkozni az Ördögkatlan elektronikus hírlevelére, mert a szervezők folyamatos JÁTÉKOT indítanak számukra, és a nyertesek havonta ingyenes bérlethez juthatnak.
Indul tehát a III. Ördögkatlan, a Bárka Kikötő újra Baranyába látogat. Kisharsány, Nagyharsány, Palkonya, a Szoborpark és a Vylyan Terasz 2010 augusztusában várja a visszatérő és az új katlanlakókat.