A Soharóza bemutatja


A légtérben édes ízekké alakuló zenei hangok. Szájból szájba.
Ez a háttérgondolata következő koncertünknek, melyet a Chili&Vaníliagasztroblog szerzőjével, Mautner Zsófival ötlöttünk ki jó néhány hónappal ezelőtt. A közös pontot a különböző világtájak kultúrájában találtuk meg: Zsófi minden utazása során bejelentkezik egy helyi főzőtanfolyamra, mi meg évek óta forgatjuk, nézegetjük ezeket az ösztönös törzsi, népi zenéket. És amúgy is: még mindig izgat bennünket a zene fizikai hatása, úgyhogy most jól benyomunk nektek egyet.
Június 20. és 21. estéjére nyolc különböző nép zenéjének és desszertjének kóstolójával készülünk, ám figyelmeztetünk: emiatt aztán ne hagyjátok ki a nagymama vasárnapi ebédjét, a csinos kis desszertfalatkák ízelítőül szolgálnak csupán, csak úgy, mint a 8-10 perces játékos, improvizatív zenei blokkok.
A fenti időpontokon túl (melyekre előzetes bejelentkezés szükségeltetik) két további koncertet ajánlunk a publikumnak, ahol a gasztrokoncert zenei anyaga és a velejáró performanszok láthatók és hallhatók: Dolce Voce Unchilied. (Helyszínről és jegyárakról később.) Június 19. szombat és 25. péntek. Aztán nyári szünet.