Extra támogatás a Momentánnak és a Momentántól

Hogyha szereted az imprót, és szeretnéd támogatni, amit a Momentán Társulat képvisel, mostantól +2000 Ft értékben támogatói jegyet tudsz venni. Mi pedig ezekből az összegekből olyanokat támogatunk majd, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak a részvételt.


Mit tudsz adni?

Az adó 1%-okból befolyt összeggel lehetőséget adtatok, hogy idén elindítsuk kedvezményes pedagógusképzésünket. Köszönjük! Most úgy döntöttünk, nemcsak évente egyszer, hanem folyamatosan lehetőség lesz támogatni a Momentánt. A támogatói jegyek plusz bevételéből pedig olyan emberek, társadalmi csoportok számára szeretnénk eljuttatni az improvizációt, akik a teljes árú impróképzésekre vagy impróelőadásokra nem tudnának eljutni saját erőből. 

Ha támogatói jegyet vásárolsz, akkor az előadás napján: 

- foglalunk neked helyet a nézőtér 1-2. sorában,

- jegyed felmutatásával (akár telefonkijelzőn :)) vendégünk vagy egy italra a Momentán büféjében!

És mit ad a Momentán Társulat? 

Pedagógusoknak (pedagógus igazolvánnyal) és diákoknak (szintén igazolvánnyal) minden jegyárból 20% kedvezményt biztosítunk az októbertől kezdődő előadásokra. Ha van ilyen igazolványod, a kosár oldalon csak válaszd ki a pedagógus- vagy diákjegyet, és érvényesítsd a kedvezményt! Fontos, hogy az előadás napján ne felejtsd otthon a kedvezményre jogosító igazolványt, mert csak ezzel együtt tudjuk elfogadni a jegyedet!

Ha már most vennél bármilyen típusú jegyet, keresd fel a jegyvásárlás oldalt!