Ónodi Eszter és Göttinger Pál is Molnár Levente vendége lesz

Adott egy profi színész, és adott egy profi imprós. Ennyit tudunk, ennyi a biztos. Vajon milyen történetté alakul a találkozás? Mit hoz ki egymásból két ember, aki hasonló, mégis annyira más színpadi közegben mozog? Molnár Levente kíváncsi rá és ki is deríti. Ónodi Esztert és Göttinger Pált is megkérdeztük, milyen várakozásokkal állnak az előadás előtt.

A Lev&Te egy olyan előadás, ahol Molnár Levente fejest ugrik az ismeretlenbe meghívott színészvendégeivel, és mindketten azon dolgoznak, hogy a végén a felszínre bukkanjanak, közben pedig szórakoztató, drámai, vicces vagy elgondolkodtató pillanatokat okozzanak a közönségnek.

Levente eddig együtt játszott már Nagy Zsolttal, Polgár Csabával, Elek Ferenccel, Kovács Patríciával és Bozsó Péterrel, a következő két meghívott vendége pedig Ónodi Eszter színésznő és Göttinger Pál, színész, rendező, műsorvezető lesznek. Megkérdeztük őket, hogy ők mire számítanak az előadás előtt.

Ónodi Eszter így válaszolt:

”Nem vagyok gyakorlott improvizatőr, bár szeretek improvizálni és erre a Katona József Színház Top Dogs című előadásában van is alkalmam. Azt érzem viszont, hogy más dolog egy szerepen belül improvizálni, mint amikor az ember olyan viharos tempóban váltogatja a karaktereket, mint ahogyan azt a Momentán tagjai csinálják. Szóval amiatt azért izgulok, hogy mennyire leszek spontán és szellemes. Amit a Színikritikusok Díjátadóján láttam a Momentántól annyira profi volt, hogy tudom, ha én fel is sülök, Levente majd a hajunknál fogva is kiránt minket a helyzetből.”

Göttinger Pál ezt mondta:
“Kíváncsian állok az előadás előtt, mert a klasszikus színházban az improvizáció általában csak próbai eszköz, ritkán improvizálunk előadáson. Azt viszont tudom a műfajról, hogy várni nem szabad tőle semmit, mert azzal az ember megterheli a produkciót, ami nem tesz jót neki. Maximálisan bízom Leventében. A színházban annyi minden a teljesítménykényszerről szól, hogy nagyon várom, hogy megtapasztalhassam az imprónak ezt a felszabadult oldalát is.”

Levente vendége most szombaton, február 24-én 20.00-kor Göttinger Pál lesz, az Ónodi Eszterrel játszott előadást pedig március 20-án 20.00-kor nézhetitek meg az Impróban.