Kedves Közönségünk!

2020. március 12-i kezdettel bizonytalan időre bezártak a magyarországi színházak.
A folytatásról még semmi nem tudható.

Hírül adjuk majd, ha újra mozgásba lendül valami. Reméljük, hogy ez csak pár hét - de tényleg nem lehet tudni. Hónapokig is tarthat.

Mi, a KEKSZ Bt körül tevékenykedő művészek valamennyien szabadúszók vagyunk, nincs semmi ráhatásunk arra, hogy melyik színház milyen döntéseket hoz az érintett előadásokkal kapcsolatban - végleg törli, később megtartja, vagy mással pótolja őket.

Annyi bizonyos, hogy amíg nem játszunk, addig nekünk, akik ezen a területen dolgozunk - semmilyen bevételünk nincs. Nem nyavalyogni szeretnénk, és tudjuk, hogy van nálunk rosszabbul járó polgártársunk is, mégis hirtelen, mindössze néhány óra alatt kikerültünk a hidegre, ezredmagunkkal, színészekkel, énekesekkel, zenészekkel, háttérdolgozókkal együtt.

Arra kérjük nézőinket, hogy (hacsak nem szájuktól vonják el a falatot) ne váltsák vissza az elmaradt előadások jegyeit, amíg a vészhelyzet tart, és az esetleges pótlások időpontjairól nem lehet tudni semmit.

Megértésüket köszönjük, vigyázzanak magukra és főleg egymásra.

A Telefondoktor Pannonhalmán


Egy régi urbánus bölcsesség szerint, akkor válik az ember gyereke igazán felnőtté, amikor megtanul nemet mondani. Evolúciós szorongásunk vezet mindig a könnyebbnek vélt út felé, amikor is belső késztetéseink ellenére, az jön ki a szánkon, amit a másik hallani akar. Egy semmi máshoz nem fogható érzés az, amikor az ember tudja, hogy igazából pont az ellenkezőjét gondolja annak amit a nyelve megformál, miközben belül zsigerből kiabálja egy hang: hogy ezt ne csináld! De mégis csináljuk... Jobb esetben tudva, hogy ezzel persze tévúton indulunk el saját valóságunk szövevényes világában, rosszabb esetben pedig fogalmunk sincs róla, hogy az életünk, a kapcsolataink miért nem jutnak soha nyugvópontra. Érdemes eljátszani a gondolattal, hogy mennyire lenne más az életünk, ha nem félve a reakcióktól, saját magunk gyengeségeitől, nemet mernénk mondani, még ha a környezetünk látszólag boldogabb is lenne egy igennel... Valóban így lenne ez? Tényleg nem vagyunk képesek feldolgozni az igazságot? Tényleg nem tudjuk felismerni, hogyha nemet mondunk valamire, vagy valakinek, azzal magunkra mondunk igent?!... Örök dilemmák ezek, amik minden egyes nap árnyékként vannak jelen az életünkben, és amikkel nem könnyű szembesülni. Ha egy jó humorú, felszabadító élménnyel szeretnétek szembenézni a saját igenjeitekkel, és persze a nemekkel is, akkor gyertek el a Club 70 pannonhalmi színházába és nézzétek meg, hogy boldogul ezekkel a kérdésekkel és válaszokkal Békés Dénes a sikeres nőgyógyász. Nevetés, dilemmák, mély gondolatok, és persze katarzis, Göttinger Pál páratlan alakításával. Jegyek még korlátozott számban kaphatók hétfőn és szerdán 15 és 19 óra között a Rába Hotelben a Jegypénztárosnál. Több információért pedig csekkoljátok a Club 70 honlapját! 

Megosztás: