Kedves Közönségünk!

2020. március 12-i kezdettel bizonytalan időre bezártak a magyarországi színházak.
A folytatásról még semmi nem tudható.

Hírül adjuk majd, ha újra mozgásba lendül valami. Reméljük, hogy ez csak pár hét - de tényleg nem lehet tudni. Hónapokig is tarthat.

Mi, a KEKSZ Bt körül tevékenykedő művészek valamennyien szabadúszók vagyunk, nincs semmi ráhatásunk arra, hogy melyik színház milyen döntéseket hoz az érintett előadásokkal kapcsolatban - végleg törli, később megtartja, vagy mással pótolja őket.

Annyi bizonyos, hogy amíg nem játszunk, addig nekünk, akik ezen a területen dolgozunk - semmilyen bevételünk nincs. Nem nyavalyogni szeretnénk, és tudjuk, hogy van nálunk rosszabbul járó polgártársunk is, mégis hirtelen, mindössze néhány óra alatt kikerültünk a hidegre, ezredmagunkkal, színészekkel, énekesekkel, zenészekkel, háttérdolgozókkal együtt.

Arra kérjük nézőinket, hogy (hacsak nem szájuktól vonják el a falatot) ne váltsák vissza az elmaradt előadások jegyeit, amíg a vészhelyzet tart, és az esetleges pótlások időpontjairól nem lehet tudni semmit.

Megértésüket köszönjük, vigyázzanak magukra és főleg egymásra.

Nézői vélemények a Telefondoktorról


“Menjetek, szuper!”

“Ezt megnézném megint, annyira jó volt”

“Jó humorú, lendületes előadás volt, remek színészi alakítással.”

“Nagyon jól szórakoztam!”

“Nagyon jó darab! Nézze meg, aki teheti!”

“Nagyon tetszett! Nem csak jól megírt, szórakoztató darab volt, de fantasztikus színészi teljesítmény amit láthattam. Gratulálok, és köszönöm az élményt!”

“Göttinger Pál hatalmasat alakított, fantasztikus színész!”

“Nagyon jó darab és alakítás. Két alkalommal is láttam.”

“A Göttinger Pál fantasztikusat alakított. Komoly teljesítmény 1,5 órát úgy előadni, hogy észre sem vettem az idő múlását. A darab sem semmi - végül is az élet maga egy szeletben, sok fordulattal, humorral, kérdésekkel…”

“Fantasztikus előadás, Göttinger Pál alakítása egészen rendkívüli színészi teljesítmény! Gratulálok!”

“Fantasztikusan tehetséges művész, remek - humoros előadás !”

“Sokat nevettünk.”

“Féltem, hogy egy színész nem tudja végig fokozni a hangulatot, de igen! Szinte hallottam, láttam a vonal túlsó oldalán lévőket is.“

“Nagyon tetszett a darab, épp egy ilyen humoros előadást szerettünk volna szerda estére. Remek alakítás, amit a hangszínekkel és változatos mimikával tett Göttinger Pál színessé. Le a kalappal a 90 perces önálló esthez!”

“Remek kikapcsolódás, Jó humorú, pörgős,remek nagy színészi alakítás!”

"Szenzációs előadás, fergeteges színészi teljesítmény. Nagyon jó, szórakoztató."

"Nagyon jó darab, kiváló színész!"

"Jó alakítás, szép teljesítmény!"

"Szuper darab, kiemelkedő színészi teljesítmény, lehengerlő, vidám élmény!"
Megosztás: