A Momentán közleménye a jegyvisszaváltásról



Kedves majdnem Nézőink!

A március 11-én kihirdetett vészhelyzet értelmében a március 14. és április 30. közötti előadásaink elmaradnak, és jelenleg májusra sem hirdetünk új előadásokat. 

A megváltott jegyekkel kapcsolatban:

Ide kattintva 2020.05.05-ig tudjátok az online és az offline (színházunkban vagy más jegyirodában) vásárolt jegye(i)tek árát visszaigényelni.

Sokan kérdeztétek, hogy tudtok-e minket támogatni a #neváltsvisszajegyet kampány keretében. Köszönjük! Ha szeretnétek támogatni a Momentán Társulatot a megvásárolt jegy(ek) árával, akkor egyszerűen ne kattintsatok a fenti linkre! 

Jegyeket másik előadásra, későbbi időpontra átvezetni nem tudunk, jelenleg ezt a két opciót tudjuk felajánlani.

Amennyiben elakadnátok, kérdésetek merülne fel, akkor a szervezes@momentantarsulat.hu email címen, illetve a +36 30 478 5109 (Sára kolléganőnk) vagy a +36 30 846 6591 (Juli kolléganőnk) számokon elértek minket.

Végezetül szeretnénk egy jó hírrel zárni a levelünket: április elsején a Momentán Facebook oldalán elindítottuk a Momentán TV-t, hogy egy kis nevetést, derűt, kreativitást csempésszünk a karanténos mindennapjaitokba. Kövessétek adásainkat Facebook oldalunkon, vagy itt, a honlapon. 

Köszönjük még egyszer, hogy velünk terveztetek egy-egy márciusi, áprilisi estét töltetni a színházukban, reméljük hamarosan találkozunk személyesen is.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Üdv,

Momentán Társulat