Az Orlai Produkciós Iroda közleménye a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadások kapcsán

2020. március 29.


Kedves Nézőink, Bérleteseink!


Kérjük Önöket, őrizzék meg jegyüket, bérletüket!

A kialakult járványügyi helyzet következtében az Orlai Produkció nevében az alábbiakban szeretnénk részletes tájékoztatást nyújtani az Orlai Produkció előadásaira megvásárolt bérletek, jegyek felhasználhatóságáról.


Bérletfelhasználás:

Sajnos nem látjuk még a járvány végét, ezért kétségessé vált a meghirdetett bérletek ebben az évadban történő felhasználhatósága.

A fentiek következtében minden erre az évadra érvényes bérletünk felhasználhatóságát meghosszabbítjuk a 2020. december 23-ig játszott előadásokra.

A részben vagy egyáltalán nem felhasznált bérletek esetében a meghosszabbítás automatikus: nézőink az eddig megszokott módon, az új évadban is a bérletek bemutatásával tudják a jegyeket kiváltani.

Azok a nézők, akik a veszélyhelyzet kihirdetése, azaz 2020. március 12. utáni előadásokra váltották be részben vagy teljes egészében bérleteiket, a helyzet normalizálódását követően, a jegyek bemutatásával tudják azokat később meghirdetett előadásokra átváltani. Az átváltás kizárólag a bérlet kategóriájának megfelelő helyekre lehetséges. 

Bérletes nézőinknek a helyzet normalizálódását követően 2020. december 23-ig minden hónapban a havi műsor hivatalos meghirdetését megelőzően két napot biztosítunk elővételre és foglalásra, a jegyek és a bérletek becserélésére, kiváltására.

Fontos! A meglévő bérletes jegyeket nem szükséges rögtön az első hónapban felhasználni vagy átváltani későbbi előadásra. Az átváltás a meghosszabbított határidő lejártáig folyamatosan megtehető.


Jegyvásárlók:

A veszélyhelyzet kihirdetése előtt online vagy a jegyirodában vásárolt, a 2020. március 11. utáni előadásokra érvényes jegyek tulajdonosainak szíves türelmét kérjük, hogy a megoldás pontos menetét, az előadás pótlásának módját vagy a visszaváltás lehetőségét precízen kidolgozhassuk. Erről 2020. április 7-ig tájékoztatjuk Önöket.

Annak érdekében, hogy minden információról időben tájékoztathassuk Önöket, kérjük, küldjék el nekünk emailcímüket az orlai@orlaiprodukcio.hu emailcímre. Ezt követően hírlevelünkből értesülhetnek az aktualitásokról.

A folyamatos tájékozódás érdekében kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat és Facebook-oldalunkat, ahol a közlemények és hírek mellett játékokkal, akciókkal, legsikeresebb előadásaink teljes felvételeivel is jelentkezünk.

Az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig a Belvárosi Színház jegyirodája zárva tart.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Bízunk benne, hogy a járvány mihamarabb megfékezésre kerül, és minden kedves nézőnket ismét előadásainkon üdvözölhetjük.

2020. március 29.

Tisztelettel és köszönettel,
Orlai Tibor